Образ справжньої леді складається з дрібниць. Всі знають, що слід інвестувати в базовий гардероб, зачіску і взуття. Але ні в якому разі не варто забувати про манікюр, адже ваші доглянуті руки - ваша візитна картка. Коли ручки в порядку, це видає жінку, яка любить себе і піклуватися про себе. І сильній статі теж хочеться любити і піклуватися.

Трендом весна-літо 2019 став об'ємний манікюр, або ж ЗD. Це коли в звичайне покриття химерним чином "вплітаються" об'ємні елементи, що виступають за нігтьову пластину. Така техніка манікюру перетворює нігтьову естетику в справжнє мистецтво. І хоча його твори виглядають непрактичними, звернувшись до тлумачного майстру, ви зробите манікюр не тільки привабливим, але і надійним. Отже, ось кілька ідей для кращого ЗD манікюру.

Вишуканість в кожній деталі.

Сама ніжність

До таких ручок не доторкнешся без дозволу!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гламурна недоторкана

Кращий манікюр для романтичних побачень

Весняний світанок

Неприхований шик холодного блиску

Царство льоду і металу

Для модних і творчих натур

Стімпанковий мікс

Вишукано і екзотично.

Луска дракона

Зі смаком і...Смачно!

Праліне і шоколад

Для витончених натур

Романтична сирень

Нагадаємо, раніше наш портал показував, який манікюр слід спробувати до наинежнейшему свята.

З настанням весни душа вимагає яскравих фарб і кольорів і чим більше, тим краще настрій!

Нагадаємо, астрологи розповіли, як манікюром можна залучити удачу всім знакам Зодіаку. Поради з приводу щасливого манікюру складалися, спираючись на камені, які відповідають знаку Зодіаку. Так, колір каменю може принести велику удачу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під час відвідування салонів краси, ви, як клієнт маєте повне право перевірити медичні книжки майстрів, а також стерильність інструментів.

"Знай.uа" писав, зелений манікюр завоював велику популярність в 2018 році і дотепер не втрачає актуальності. Безліч симпатичних зелених відтінків гель-лаків з'явилося в колекціях відомих брендів: смарагдовий, трав'яний, хакі, жовтувато-зелений і це далеко не весь перелік, який нам пропонують виробники шеллаков.