Як відомо, 7 років тому Земля повинна була зіткнутися з таємничою планетою під назвою Нібіру. Конспірологи пов'язували це з давнім календарем племені Майя, в якому літочислення закінчувалося в 2012 році. Як доказ наводили свідчення стародавнього народу про Нібіру, загадкову планету, яка обертається навколо Сонця кожні 3600 років.

календар Майя
календар Майя

Вважалося, що відкрита у 2010 році комета Єленіна і є Нібіру. Космічне тіло стрімко наближалося до Землі, але пророцтво не збулося. Комета наблизилася до нашої планети на відстань в 34.9 мільйонів кілометрів. Влітку 2011 року її ядро розпалося, тому зіткнення не сталося.

Комета Єленіна

У середині 1980-х років науковці знову повернулися до опрацювання теорії струн. Це революційний напрямок, здатний привести сучасну науку до єдиного пояснення всіх фізичних процесів, так званої теорії всього. Теорія говорить, що весь наш світ – це голограма подій, які відбуваються в плоскому космосі. Резонуючі струни зберігають весь світ у вигляді вібрацій – вони і займаються його перетворенням. Це говорить про те, що людство може бути пов'язане з 9 вимірами. Наука наблизилася до математичного пояснення даного принципу. Але основа людського розуміння поки не дозволяє усвідомити нові співвідношення часу і простору.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

9 вимірювань

Це може пояснити зіткнення з Нібіру, яке так і не відбулося. Конспірологи переконані, що Майя були праві, і сталося зіткнення, але в іншому вимірі. Руйнування комети Єленіна – це лише відгомін подій, які вже відбулися. До розуміння цих подій ще досить далеко в силу обмеженості розуміння світобудови, яке укладене в 3 вимірах. Конспірологи переконані, що людство побачить безліч своїх відображень, коли наука загляне за межі Всесвіту. В одному з таких відображень Землю вже знищено, а в паралельному Всесвіту вона зіткнулася з Нібіру.

Кінець світу
Кінець світу

Як повідомляв портал "Знай.uа", біблійне пророцтво про кінець світу збувається

Нагадаємо, в лісах Нью-Джерсі виявили вхід до паралельної реальності, щось відчинило двері в дивні, незбагненні світи

Також портал Знай.uа писав, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку