У невеликому американському містечку Хазлхерст, розташованому в штаті Міссісіпі, в кінці 1960-х років сталася дивна історія. На вулицях раптово виник темношкірий хлопчик з пляшкою Кока-коли на голові. На вигляд йому було років десять. Місцеві жителі стверджують: на голові цієї незвичайної дитини весь час стояла порожня пляшка з-під популярного напою і ніколи не падала.

Хазлхерст

Опинившись в Хазхлхерсті, хлопчик почав говорити з усіма, хто зустрічався йому на шляху. Він хотів попередити місцевих про те, що незабаром з містом відбудеться щось справді жахливе. Маленький чужинець налякав жителів містечка. Багато людей обходили його стороною, деякі почали гнати його геть. Незважаючи ні на що, він продовжував ходити вулицями і попереджати людей про майбутню трагедію. Моторошне пророцтво збулося 23 січня 1969 року. На містечко Хазлхерс обрушився руйнівний торнадо. Він забрав життя 29 людей і поранив сотні інших.

Стаття в газеті

До того часу хлопчик вже припинив бродити містом. Він зник так само раптово, як і з'явився. Ніхто не знає, звідки він родом, чи є у нього сім'я і які здібності він мав. За словами старожилів, цей хлопчина не тільки передбачив жахливе стихійне лихо. Він зцілював хворих, читав долі незнайомців і навіть ходив по повітрю. Багато хто впевнений, що це був справжній пророк, якого послав Бог.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Найбільший вплинув хлопчик на чорношкіре населення містечка. Місцеві жителі переходили річку через хиткий небезпечний міст. Одного разу хлопчик з пляшкою на голові повідомив, що покаже їм єдиний правильний спосіб переходити річку. Легенда свідчить, що він наблизився до води і буквально пішов над нею по повітрю. Це шокувало десятки місцевих жителів. Через кілька днів міст звалився. На щастя, ніхто не постраждав.

Торнадо

З часом мешканці містечка почали ставитися до таємничого чужинця набагато краще. Багато хто з них годували його і пропонували місце для ночівлі. Дивно, але пляшка не покидала голову хлопчика навіть під час сну. Можливо, це була "фішка" юного пророка. А можливо, за нею ховався якийсь сенс, який зможе зрозуміти далеко не кожен.

Нагадаємо, пророк провістив майбутнє Землі, планета очиститься, на зміну людству прийдуть янголи

Нагадаємо, відомий екстрасенс розповів, чого чекати в 2019: страшні катаклізми і третя світова. Російський відун підтвердив пророцтва Ванги та Мессінга

Знай.uа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі