Вуличних музикантів ніхто і ніколи не сприймає серйозно. У свідомості майже кожної особи люди, які виступають на вулицях - це ті, кому потрібні гроші. І чим більше людина потребує, тим менше таланту у неї в запасі. Але трапляються і справжні діаманти, які доводять всьому оточенню, що музикант - це покликання, здатне змінити весь світ.

Вуличні музиканти
Вуличні музиканти
Вуличні музиканти

Свідком такого унікального таланту стала маленька дівчинка, яка просто кинула монетку в капелюх вуличного музиканта і занурилася в неймовірну атмосферу, в яку повинен поринути кожен. Таке ніхто не зможе забути.

Дія відбувається в Сабаделі, містечку в Іспанії. Дівчинка поклала монетку в капелюх музикантові. Від його виконання ніхто не очікував шедевра, але раптом з нізвідки почали виходити музиканти з інструментами. Тоді-то і стався грандіозний концерт. Оркестр виконав найвідоміший твір Людвіга ван Бетховена під назвою "Inno alla gioia". Текст до якого був написаний німецьким поетом Фрідріхом Шиллером.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вуличні музиканти це ті, кого, на жаль, не прийняла велика естрада. Причини бувають різними, але вони абсолютно не заперечують наявність таланту. Просто життя - це велика лотерея. Ти можеш бути скільки завгодно талановитим, але не виграти в цю лотерею. Пощастить комусь іншому.

На питання «чи роблять вони це заради грошей» більшість з вуличних музикантів, просто посміхається. Тому що це ремесло може приносити що завгодно: багато слави, багато цікавих людей в оточення і т. д., але, в їхньому випадку, не гроші.

Нагадаємо, що знімки дементора, якого зловили в небі США облетіли весь світ.

Раніше, портал Знай.ua писав, що в мережі показали фото розпусної доньки Добкіна.

Також, Знай.ua повідомляв, що після викрадення інопланетянами, хлопець прокинувся з унікальною здатністю