Еріх фон Денікен – відомий письменник і прихильник теорії палеоконтакта. У своєму новому інтерв'ю він розкрив секрет Ковчега. Експерт вважає, що існує велика ймовірність наявності двох копій відомого артефакту. Світовий уряд приховує справжнє місцезнаходження Ковчега.

Еріх фон Денікен

За часів царя Соломона Ковчег таємничим чином з'явився у людей. Його вражаюча швидкість переміщення шокувала всіх дослідників. Заходити на борт можна було лише в спеціальних захисних костюмах. Вони мали вигляд бронежилета і були прикрашені гарними каменями. Варто відзначити, що під час паломництва здоров'я людей, які знаходилися біля Ковчега, сильно псувалося. Вони ставали блідими, втрачали нігті і волосся. За станом ці хвороби можна порівняти з радіаційними випромінюваннями.

Денікен вважає, що артефакт, який описується в Біблії, з'явився на нашій планеті завдяки прибульцям. Він був неймовірно важливий. Експерт прийшов до висновку, що віруючих століттями обманюють.

Ковчег

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку письменника, в кораблі знаходився плутоній, який зараз є основою всіх ядерних розробок. Саме на його використанні будується можливість подорожей у космічний простір. Експерт не виключає, що прибульці зробили такий подарунок Світовому уряду спеціально. Вони хотіли керувати землянами, але їх план провалився.

Прибульці

Була створена копія легендарного корабля. А справжній радіоактивний Ковчег сховали під храмом Діви Марії. Денікен вважає, що всьому таємного співтовариства Світових урядів відомо, де знаходиться судно. Але розповідати правду ніхто не збирається. Невже багатовікова брехня і нібито давно забутий артефакт весь цей час був у всіх на виду? Письменник упевнений, що рано чи пізно люди знайдуть Ковчег, дізнаються правду і втратять віру. Артефакт може стати справжнім підтвердженням того, що в далекому минулому люди контактували з прибульцями.

Нагадаємо, група ізраїльських археологів з Університету Хайфи виявила, можливо, саме раннє зображення Ісуса Христа

Як повідомляв портал "Знай.uа", більш 300 років тому в монастирі Пальма-ді-Монтекьяро на Сицилії був написаний моторошнй лист нібито продиктований самим дияволом

"Знай.uа" писав, зв'язок прибульців і людей приголомшив світ