Прихильники теорії про наявність бази прибульців на Місяці отримали феноменальні докази своєї правоти. У світі вже давно обговорюють ймовірність того, що земний супутник може бути притулком для інопланетян. Але тільки зараз відомому уфологу Скотту Уорингу вдалося це довести. Мисливці за позаземним життям побачили НЛО, який залишає поверхню Місяця. Він імовірно на 100 відсотків доводить той факт, що прибульці використовують супутник.

Цю незвичайну і химерну теорію висунули теоретики змови. На їхню думку, прибульці колонізували Місяць, щоб спостерігати за Землею. Два роки тому Уорінг привернув увагу громадськості до підозрілого фото. Але NASA видалило зображення. На знімку видно кулястий об'єкт, розташований неподалік від поверхні супутника. Скотт Уорінг вважає, що фото є доказом того, що на природному супутнику Землі живуть прибульці. А космічне агентство всіляко намагається приховати це від громадськості.

Уфолог розповів про свою знахідку в популярному блозі UFO Sightings Daily:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я повідомив, що знайшов ці два знімки в Атласі зображень NASA ще в 2013 році. Але між тим і зараз вони були видалені. Така реакція доводить, що це не просто НЛО, а й свідчення того, що Місяць не справжня, а фактично космічна станція прибульців".

Громадськість запанікує, почнеться хаос, якщо правда відкриється людям, світові уряди будуть засоромлені.

Експерт зазначив:

"Ось чому NASA існує, щоб контролювати те, що знає публіка".

Дослідники, які раніше працювали в NASA, мають набагато простіше пояснення того, що відбувається. Джеймс Оберг, колишній інженер космічного агентства, вважає, що більшість спостережень НЛО – це не що інше, як космічна лупа, яка плаває перед камерами. Ці цятки від лупи можуть бути чим завгодно: крижаними пластівцями, шматочками фарби, які дрейфують в невагомості, або мініатюрними частинками космічного корабля.

Луна

Він повідомив:

"У мене достатньо досвіду в космічних польотах, завдяки яким можна зрозуміти, що те, що ми бачимо в багатьох відеофільмах, це норма цілком мирських явищ, які відбуваються в неземних умовах".

Нагадаємо, вчені намагаються сфотографувати портал в інший вимір

"Знай.uа" писав, експерти підтвердили чутки про те, що Міжнародна космічна станція може бути під контролем інопланетян

Нагадаємо: біля Місяця знайшли поселення інопланетян