Житель американського міста Токкоа, розташованого в штаті Джорджія, став свідком таємничої події. Він їхав на своєму автомобілі по місцевій трасі GA17, як раптом побачив у вікно щось дивне.

Таємничий літаючий об'єкт

Чоловік побачив темний великий об'єкт, що нагадує вертикальну лінію. Він рухався над придорожнім лісом. Водій не міг повірити своїм очам. Він одразу ж дістав мобільний телефон, щоб зафіксувати дивовижну аномалію на камеру гаджета. Чоловік поділився знятим відео в мережі 3 квітня.

Американець повідомив, що не має ні найменшого уявлення про те, чим був цей таємничий літаючий об'єкт. Ні він сам, ні його друзі і знайомі, яким він показав ролик, ніколи не бачили нічого подібного. Можна припустити, що це був справжній апарат прибульців. Якщо це так, то відео дійсно унікальне. Ці літальні моделі не можуть мати земне походження. На нашій планеті апарати з подібною конструкцією навіть не проектуються, адже порушуватимуть закони аеродинаміки і не зможуть злетіти.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

НЛО

Деякі користувачі вважають, що мова може йти про незвичайну надувну кулю. Скептики вирішили, що це звичайна лінія, накреслена на вікні машини. Втім, цю теорію дуже просто відкинути. Адже на відео помітно, що НЛО періодично загорожують дерева.

Багато коментаторів переконані, що американець зняв справжній інопланетний корабель. Але навіть досвідчені уфологи не можуть пояснити, чому літаючий апарат має таку незвичайну форму, яка раніше не зустрічалася.

НЛО

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вечірці сфотографували гуманоїда. Знімок дуже швидко став популярним у мережі. Він шокував багатьох користувачів.

"Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують на неї у майбутньому.