Еротичний гороскоп на 20 квітня Овен

Сьогодні з одноєї дуже цікавої розмови ви дізнаєтеся багато нового про себе. Ким би не був цей співрозмовник, бесіда буде стосуватися вашого інтимного життя.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Телець

Сьогодні до вас будуть проявляти напрочуд мало уваги. А ваші вуха і тіло явно бажає більшого. Доведеться задовольнятися малим, раз партнер не в настрої.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Близнюки

А ось Близнюки чомусь багато будуть скаржитися на згаслий запал. Але потім згадають, що не люблять домагань і схаменуться.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Рак

Ви занадто приросли до партнера, вже навіть немає ідей, як урізноманітнити своє життя. Нехай вас візьме на буксир якась пара. З ними буде набагато цікавіше, а потім і секс у вас двох покращитися.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 квітня Лев

Поки ви будете розмовляти, то можете забути, що прийшли до партнера зовсім за іншим. Зате дізнаєтеся людину краще, що теж допомагає в тілесних відносинах.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Діва

Не потрібно слухати чужі поради, вони не допоможуть вам в інтимній сфері. Тіло ваше, ваш досвід, ваш партнер теж. Так що потрібно довіряти тільки собі в цьому питанні.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Терези

Сьогодні ви в змозі відкинути будь-кого і з будь-якої причини. Навіть якщо раніше ці якості в людях вам подобалися. Може стали занадто вибагливими?

Еротичний гороскоп на 20 квітня Скорпіон

Ваш партнер у цей день дуже оцінить таку вашу якість, як стервозність. Так-так, сьогодні у нього трохи більш специфічні смаки. Можете сміливо піддаватися на провокації.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Стрілець

Сьогодні вам потрібно дізнатися у що грав ваш партнер в дитинстві. А потім здійсніть це у ваших сексуальних іграх. Цікаво буде обом.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Козеріг

Чомусь вам здасться, що партнерові не важливо, чи ви відчуваєте хоч щось в його обіймах. Нагадайте йому, що ви теж берете участь у процесі, а не просто задовольняєте його бажання.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Водолій

Робота і домашні справи сильно заполонять вашу голову, але є вихід з цієї ситуації. Найкращим антидепресантом стане секс. А якщо партнера у вас немає, то пора пошукати когось дуже багатообіцяючого.

Еротичний гороскоп на 20 квітня Риби

Спробуйте сьогодні не вимагати від свого постійного супутника життя безперервного потоку компліментів і вже тим більше, не ображайтеся на нього по дрібницях. Замість подібних «вимагань» уваги краще винагородити його «за просто так» – наприклад, позачерговим оральним сексом.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.