Вчені спроектували статури жінок, притаманні для тієї чи іншої народності, та показали середню фігуру представниць прекрасної статі усього світу.

Про це повідомляє BigPicture.

Медичний сервіс Superdrug Online Doctor доручив маркетинговому агентству Fractl залучити графічних дизайнерів з 18 країн світу, щоб ті відфотошопили фотографію однієї і тієї ж дівчини, грунтуючись на усереднені стандарти краси, властивих їхнім народам.

Було опитано 35 осіб, яких попросили візуально оцінити вагу відфотошоплених жінок, виходячи з припущення, що зріст моделі становить 165 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

В результаті опитування з'ясувалося, що найбільш стрункими виявилися представниці Китаю (46,3 кг), Італії (49 кг) та України (54,4 кг), а найбільш повними — дівчата з Румунії (66,2 кг), Колумбії (66,7 кг) та Іспанії (69,4 кг).

Нагадаємо, відомий український тренер Ярослав Сойніков пояснив, як без докучливих дієт і спортзалу привести себе в форму. В першу чергу Ярослав радить спати не менше 7 годин на добу.

Про це тренер написав у соціальних мережах.

"Важливо організувати свій режим так, щоб спати не менше 7 годин. Сон допомагає організму відновитися і скинути зайву вагу, знижує стрес, нормалізує роботу нервової та ендокринної систем", — розповів Сойніков.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося кумедне відео, на якому собака перехитрила дитину. Дівчинка розплакалася, однак батьки запевнили, що це лише для того, аби їй знову дали солодощі.

Також Знай.ua писав про те, що знімки дуже дивної дівчини виклав користувач сайту Reddit під ніком "Quick_Disk".