Британська королева Елизавета II все своє життя привертала увагу об'єктивів фотокамер. Нагадаємо, що у хранительки британської монархії сьогодні, 21 квітня, день народження. Саме з цього приводу варто згадати, що у Єлизавети II є аккаунт в Instagram.

В соціальній фотомережі королевська сторінка підписана як theroyalfamily, в ній зібрано фотодокази її дивовижного життя. Пропонуємо нашим читачам підбірку найцікавіших знімків. Аккаунт сповнений свіжих фотографій, але є і старі – зроблені в епоху до Instagram.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Наприклад, майбутня королева Єлизавета II зображена з королевою-матір'ю і молодшою сестрою принцесою Маргарет в 1939 році. Принцеса померла в 2002 році у віці 71 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що весь світ у передчутті очікує на появу первістка принца Гаррі і Меган Маркл. У зв'язку з цим, крутиться дуже багато чуток про стать майбутньої дитини. Багато хто навіть подейкують, що пара чекає на близнюків. Однак болісного очікування вдалося уникнути завдяки спостережливості британських журналістів.

Журналісти видання The Sun у подарунок королеви Єлизавети II принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл побачили натяк на стать майбутньої дитини. Королева Великобританії має намір подарувати малюкові принца Гаррі та його коханій коштовну брошку з 11 діамантами.

Нагадаємо, дитина Гаррі і Меган залишиться без найважливішого: батькам просто наплювати.

Як повідомляв Знай.uа первісток Гаррі і Меган буде ізгоєм у королівській родині: деталі.

Також Знай.uа писав, привітання з Днем ангела Данила: листівки і вірші.