Цією загадковою історією поділився один з користувачів Reddit. За словами чоловіка, коли він був ще дитиною, його сім'я жила на околиці Ріно, штат Невада, Америка. Це був район нових забудов і там було досить спокійно і безпечно.

У той час його вітчим працював у нічну зміну на автозаправці Shell. Він був сміливою і працьовитою людиною і ніколи не скаржився на проблеми. Однак, по ночах на автозаправці у нього жив "привид". Це так турбувало чоловіка, що він не міг не поділитися цим з сім'єю.

"Він називав його привидом, тому що ця істота відкривала двері, включала або выключала світло або включала помилковий сигнал тривоги. А ще через нього спрацьовував сигнал дзвоника над дверима магазину і самі по собі розсувні двері відкривалися. Немов хтось реально приходив в магазин, але був невидимим".

Неодноразово вітчим хлопця бачив такі дивні явища і в цей момент нікого з людей не було на автозаправці і навіть ніяких машин поруч не стояло.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В один з таких випадків він сказав у мікрофон "Здрастуйте" і хтось відповів йому теж саме. При цьому вітчим дивився туди і нікого не бачив. Вітчим був дуже здивований, але по-справжньому він налякався, коли раптом почув з мікрофона гучні крики і за звуками голосу було зрозуміло, що це кричала жінка".

Чоловік вмить вискочив зі своєї стійки і кинувся в магазин. Він перевірив усі ряди, заглянув під прилавком. Ніде нікого не було. Потім він перевірив туалети і всі шафи і там теж було порожньо. А крики жінки в мікрофон все ще тривали. Немов вона була десь поруч і кричала.

"Вітчим побіг на вулицю і обійшов автозаправку з магазином навколо. Нікого. І тут крики стихли. Вітчим повернувся до себе на стійку, перевірив датчики безпеки, камери спостереження. Все було нормально. На ранок, коли прийшов його наступник, мій вітчим обережно запитав його про те, чи були тут якісь незвичайні речі, начебто дивних жартів або чогось подібного. У відповідь він очікував якогось глузування, але змінник раптово серйозно запитав "А, так ти теж чув її крики?"".

Нагадаємо, легенду про жорстоку людину-кролика, від якої кров холоне у жилах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.

Також "Знай.uа" писав, бабуся прийшла з того світу, щоб втішити улюбленого онука і попалася на камеру.