Ці старовинні знімки були створені у ті часи, коли про існування фотошопу ніхто навіть не мріяв. Тому вони так цінні для дослідників аномальних явищ.

Ми покажемо найбільш популярні знімки з примарами, зроблені десятки років тому.

Привид Джексона

Фото механіків британських ВПС було зроблено на борту військового корабля HMS Daedalus в 1919 році, куди потрапив "Привид Фредді Джексона".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Незадовго до цього знімка Фредді загинув у результаті нещасного випадку, потрапивши під літаковий пропелер.

Привиди двох загиблих моряків

У грудні 1924 року два моряка Джеймс Кортні і Майкл Міхан трагічно загинули під час витоку газу на кораблі S. S. Watertown.

Обох поховали за морським звичаєм, загорнувши в саван і скинувши в море. Але в наступні дні інші члени екіпажу один за іншим почали говорити, що бачать у воді особи загиблих моряків. Серед очевидців був навіть капітан судна.

В один момент ці обличчя було так добре видно, що хтось з команди зумів сфотографувати їх і ці обличчя виявилися на знімку.

Примара Леді у коричневому

Знімок був зроблений в 1936 році фотографом журналу Country Life Х'юбертом Прованд, який знімав кімнати маєтку 17 століття Raynham Hall, Норфолк, Англія, коли його помічник раптом побачив що йде по сходах примарну фігуру.

Як з'ясувалося, в цій кімнаті багато років бачить привид жінки по імені леді Дороті Таунсенд, який називають Леді в коричневому. Дороті померла в 1726 році від віспи.

Привид Куперів

Цей знімок прогримів на весь світ в 2000-і роки, але зробили його у 1950-х роках.

В цей день сім'я переїхала в новий будинок. На фотографії зняті бабуся Купер і її донька з двома дітьми. Обидві спокійно сидять за столом і посміхаються і зовсім не бачать страшної фігури, яка звисає звідкись зверху.

Привид на задньому сидінні

Фото зробила в 1959 році місіс Мейбл Чиннері з Англії. Мейбл і її чоловік у той день їздили на кладовище відвідати могили родичів, а коли приїхали додому, жінка сфотографувала свого чоловіка у машині, що сидить за кермом. Коли знімок проявили, обидва були сильно перелякані.

Нагадаємо, в старовинному маєтку зловили привида.

Як повідомляв портал "Знай.uа", привид влаштував фотосесію сплячій жінці.

Також "Знай.uа" писав, про топ-5 паранормальних місць планети, про які навіть думати страшно.