В колумбійському місті Медельїін відбулася досить дивна подія. 22 лютого було знято загадкове відео. Воно зараз стрімко поширюється по всій мережі, привертаючи увагу зацікавлених глядачів і мисливців за надприродними явищами зі всього світу.

Місцева влада зносила 8-поверхову будівлю, якою колись володів знаменитий наркобарон Пабло Ескобар. Випадковий очевидець помітив щось дивне. Це відбулося за секунду до того, як пролунав сильний вибух, і споруда звалилася на землю.

У будинку з'явилася біляста фігура, що нагадує людину. Вона промайнула у вікні будівлі і злетіла кудись вгору. Загадкове створіння немов панікувало і відчувало, що будівля ось-ось завалиться і перестане існувати. Цю незвичайну пригоду очевидцю вдалося зняти на відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Коли особняк разом з привидом зникли у величезних клубах диму, автор відеоролика зрозумів, що повинен поділитися знятим матеріалом з користувачами мережі. Ролик дуже швидко став вірусним і поширився по різних розважальних порталах.

Багато користувачів вирішили, що це був привид самого Пабло Ескобара. Ймовірно, його фантом захотів відвідати своє колишнє місце проживання в останній раз перед тим, як його зруйнують.

Скептики дійшли висновку, що це ніякий не привид, а звичайний згусток пилу, піднятий вітром або ж відблиск світла в об'єктиві камери. Подібні явища дуже просто прийняти за щось надприродне і містичне.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини