В американському місті Вілмінгтон, штат Делавер існує мережа супермаркетів під назвою Market Basket. Це звичайні супермаркети, які нічим не відрізняються від інших.

Проте, 20 березня цього року все змінилося. Місцева мешканка зайшла в один з таких магазинів зробити буденні покупки і зіткнулася з примарою дами у довгій старовинній сукні вікторіанської епохи.

У цей момент відвідувачка знаходилася у відділі пекарні і коли вона підняла голову, то раптом побачила навпроти неї, у відділі заморожених продуктів, молоду жінку, яка виглядала так, немов зійшла з картини вікової давнини.

Однак, не встигла жінка схаменеться, як ця дама кудись пропала. А коли та пішла її шукати, обійшовши всі відділи навколо цього місця, вона не виявила від цього марення і сліду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Я лише на мить повернула голову, а коли знову подивилася на неї, то там вже нікого не було. Вона зникла.

Прийшовши додому, жінка написала на міський сторінці у фейсбук пост про те, що вона ймовірно бачила привида в магазині.

Як написала жінка, дамі на вигляд було від 17 до 30 років і що у неї були блакитні очі, світла шкіра і довге темне волосся. Росту вона була невеликого.

Але жінці ніхто не повірив, і тут же полетіли коментарі з насмішками. Користувачі мережі питали "Що ти курила?".

Дві співробітниці магазину на подібне заявили, що працювали в цьому супермаркеті кілька років, але ніколи не бачили нічого паранормального.

Жінка вже вирішила покінчити з цим і видалити пост. Але пізніше все ж знайшлися ті, хто її підтримав.

Так одна дівчина, яка живе на тій же вулиці, де стоїть супермаркет, розповіла, що часто бачить схожу за описом жінку-примару в своєму будинку на Кларк-стріт. Інша жінка заявила, що теж бачила в магазині примарну даму, тільки та була швидше примарною дівчинкою, але також одягнена в старовинне плаття.

Можливо, в майбутньому вдасться з'ясувати, чи існує цей привид насправді і ким він є.

Нагадаємо, сім'я оселилася в страшному будинку з привидом. 37-річна Людмила Олексіївна з Хмельницької області розповіла про те, що в будинку її сім'ї завівся справжній привид.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному знімку розгледіли привид солдата. Це фото, яке сполохало маленьке британське містечко, було зроблено в 1920-х роках фотографом Едвардом Хіллсвортом.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Неймовірне відкриття зробили американські дослідники з університету Кларксон.