Американське селище Геттізберг, розташоване в штаті Пенсільванія, вважається одним з найбільш населених нечистими силами місць. Все через те, що тут сталося найорстокіша і найкривавіша битва Громадянської війни.

Міські легенди свідчать, що тут і досі з'являються різні привиди і фантоми, а також спостерігаються інші надприродні явища. Вони безліч разів потрапляли в об'єктиви камер очевидців.

Одна з місцевих легенд розповідає про так зване "Щось", яке являє собою необразливу примарну фігуру. Час від часу вона матеріалізується на околиці селища. Саме тут близько 150 років тому дзвеніли шаблі і гриміли гармати. Очевидці повідомили, що фантом виглядає як неясний і наполовину прозорий силует в недорогому святковому костюмі. Обличчя чоловіка нагадує череп. Місцеві вважають, що це привид одного із загиблих солдатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фахівці з тутешнім привидам повідомили, що боятися "Щось" не варто. Воно абсолютно нешкідливе і не збирається завдавати шкоди. І навіть не лякає нікого з випадкових перехожих. Ця істота матеріалізується далеко від спостерігачів, немов блідий згусток туману. Вона нерухомо стоїть, а потім безслідно зникає. Імовірно, кілька днів тому один з жителів Геттізберга відобразив цю таємничу аномалію на камеру телефону.

Знімок був опублікований в соціальній мережі Reddit. Його автор розповів, що прогулювався на природі і несподівано побачив ефемерну фігуру серед зелені. Вона прийняла смутні людські обриси. Американця шокувало побачене. Він відразу ж сфотографував загадковий феномен і спробував наблизитися до нього. Але фантом просто розчинився у повітрі.

Повернувшись додому та розглянувши фото на великому екрані, чоловік помітив, що голова примари нагадує череп. Він згадав легенду про загадкове "Дущо" і вирішив поділитися знімком в мережі. Деякі користувачі вирішили, що це дійсно справжній фантом. А інші прийшли до висновку, що це просто випадковий візерунок зелені, що нагадує примари.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини