Коли людина вибирає дієту, вона орієнтується на власні потреби та цілі. Дієта, про яку ми розповімо в матеріалі, покликана допомогти жінці швидше завагітніти, адже далеко не у всіх це успішно виходить.

Звичайно, причиною тому можуть бути і деякі проблеми зі здоров'ям, в цьому випадку краще в першу чергу звернутися до спеціального лікаря. Однак причина може бути і в неправильному харчуванні. Якщо не виходить завагітніти більше року — слід звернутися до лікаря. Повідомляє Clutch.

Харчування, а точніше, одержувані з ним речовини, відіграють важливу роль в здатності до зачаття – жінки і чоловіка. Важливо включати в раціон більше мінералів і вітамінів.

Дослідження, що проводилися вісім років, дозволяє сформувати певну систему рекомендацій на цей рахунок.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раціон повинен складатися з продуктів, які рясніють корисними жирами і рослинними білками. Ці елементи сприяють нормалізації рівня цукру в крові, а також підтримують яйцеклітини в робочому стані, що в підсумку і допомагає завагітніти.

Їжте жирну рибу: найкраще свіжого тунця, форель, скумбрію або сардину. Але балувати себе частіше двох разів на тиждень не варто, якщо не хочете набрати зайву вагу.

Головною відмінністю дієти такого роду від інших – вживання продуктів з високим вмістом фолієвої кислоти. Вона відіграє велику роль у зачатті та розвитку ембріона. У великих кількостях вона міститься в горіхах, зелені і фруктах.

На поліпшення репродуктивних функцій у жінок впливає споживання продуктів, які багаті вітаміном С. У зв'язку з цим варто збільшити споживання ківі, цитрусових, яблук, лісових ягід, груш, помідорів, брокколі, болгарського перцю.

Жирне молоко, сир і йогурт також дуже рекомендуються при такій дієті, вони також підвищують шанс завагітніти.

Обом партнерам важливо обмежити споживання солодкого, смаженого, консервованих соків. Кава – не більше однієї чашки на день.

Нагадаємо, експерти назвали несподівану користь куркуми але є й нюанси. Ця рослина використовується в якості спеції, барвника, медичного препарату. Вона володіє масою цілющих властивостей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка з унікальним діагнозом народила трьох дітей з місячною перервою.

Також "Знай.uа" писав, про важливі питання про материнство.