В селі Усень, республіці Башкиртостан, сталося дещо дивне. Мешканка побачила непізнаний літаючий об'єкт величезних розмірів. Вона зняла таємничий апарат на відео і поділилася ним зі своїми родичами, які опублікували його в мережі. На ролику продемонстровано літаючий корабель незвичайної форми, який світиться зеленим світлом. Він трохи покружляв навколо своєї осі, а потім сховався у прямокутнику, який над ним світився. В ту ж мить він зник, і від нього не залишилося і сліду.

НЛО

В Instagram ролик опублікувала племінниця жительки села. Багато хто з її підписників скептично поставився до відеозапису. Вони почали жартувати і заявили, що ніякого НЛО не існує.

Уфологи, які досліджують подібні явища, неодноразово доводили, що на численних роликах, якими діляться очевидці, дійсно відсутній монтаж. З появою смартфонів люди зі всього світу почали знімати візити прибульців на нашу планету. Звичайно ж, чимало і тих людей, які використовують спеціальні програми, щоб створити ефектний, але неправдоподібний ролик. Але багато людей дійсно стали випадковими свідками вторгнення прибульців.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Масові візити НЛО

Один із відомих російських уфологів зазначив, що в 2019 році відеороликів з НЛО в мережі з'явилося в рази більше. Жителі різних країн діляться все більш виразними ознаками існування інопланетян. Ймовірно, візити прибульців на Землю стали постійними. Можливо, вони вирішили, що більше нема чого ховатися і хочуть швидше напасти на людство.

НЛО

Раніше портал "Знай.uа" писав: Байкал приховує у своїх водах інопланетян, на озері виявили прибульця з трьома вухами

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Нагадаємо: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці в люті, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми