В селі Усень, республіці Башкиртостан, сталося дещо дивне. Мешканка побачила непізнаний літаючий об'єкт величезних розмірів. Вона зняла таємничий апарат на відео і поділилася ним зі своїми родичами, які опублікували його в мережі. На ролику продемонстровано літаючий корабель незвичайної форми, який світиться зеленим світлом. Він трохи покружляв навколо своєї осі, а потім сховався у прямокутнику, який над ним світився. В ту ж мить він зник, і від нього не залишилося і сліду.

НЛО

В Instagram ролик опублікувала племінниця жительки села. Багато хто з її підписників скептично поставився до відеозапису. Вони почали жартувати і заявили, що ніякого НЛО не існує.

Уфологи, які досліджують подібні явища, неодноразово доводили, що на численних роликах, якими діляться очевидці, дійсно відсутній монтаж. З появою смартфонів люди зі всього світу почали знімати візити прибульців на нашу планету. Звичайно ж, чимало і тих людей, які використовують спеціальні програми, щоб створити ефектний, але неправдоподібний ролик. Але багато людей дійсно стали випадковими свідками вторгнення прибульців.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Масові візити НЛО

Один із відомих російських уфологів зазначив, що в 2019 році відеороликів з НЛО в мережі з'явилося в рази більше. Жителі різних країн діляться все більш виразними ознаками існування інопланетян. Ймовірно, візити прибульців на Землю стали постійними. Можливо, вони вирішили, що більше нема чого ховатися і хочуть швидше напасти на людство.

НЛО

Раніше портал "Знай.uа" писав: Байкал приховує у своїх водах інопланетян, на озері виявили прибульця з трьома вухами

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Нагадаємо: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці в люті, це тільки початок. Землю очікують масові катаклізми