У Флориді чоловік у костюмі великоднього кролика побив зловмисника, який напав на беззахисну жінку. Відео швидко стало вірусним і поширилося по мережі. Несподіваного рятівника порівнюють з супергероєм - адже він з'являється несподівано, його обличчя закрите маскою

Та нічого страшного, що це була маска кролика. Але ось фокус - сам чоловік теж не святий, ймовірно, його розшукує поліція.

У місті Орландо американського штату Флорида людина в костюмі пасхального кролика розборонила бійку чоловіки та жінки, проте для цього він сам "відгамселив" перемагає в конфлікті чоловіка.

Відео з кроликом, що зупиняє бійку, стало вірусним, проте історія на цьому не закінчилася.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Під костюмом перебував хлопець, якого розшукує поліція.

Газета "Tampa Bay Times" повідомляє, що це був 20-річний Антуан Макдональд, який перебуває в розшуку за автомобільну крадіжку в штаті Нью-Джерсі, а також шахрайське використання посвідчень і небезпечне водіння в Делавері та Флориді.

Крім того, варто відзначити, що в польській столиці Варшаві в метро сталася масова бійка поляків з українцями. Інцидент стався на станції "Двожец Виленьський" (Dworzec Wileński) у неділю, 16 грудня.

Як наголошується, спочатку учасники бійки штовхали одне одного, а потім це переросло в кулачную бійку, далі в хід пішли биті скляні бутлі. Свідки розповідають, що це почалося з бійки кількох поляків і українців. Точна причина бійки невідома. Емоційні "бійці" кидалися один в одного травмонебезпечним битим склом.

Бійка закінчилася швидше, ніж хтось зміг викликати поліцію. На місці бійки залишилося багато битого скла.

Нагадаємо, віртуозну роботу київської злодійки зняла камера.

Як повідомляв "Знай.uа" у Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфи.