Відомий астрофізик Ніл Деграсс Тайсон публічно заявив про те, що він більше не вірить у таємничу планету Нібіру. А все тому, що ні в грудні 2012 року, ні у вересні 207, ні у квітні 2018 року кінець світу так і не настав. Вчений прийшов до висновку, що і великоднього Апокаліпсису не буде. До того ж, існування Нібіру відкидається наукою. Уфологів насторожило дана заява. Вони запідозрили недобре і згадали про те, що Ілон Маск розповідав про колонізацію Марса.

Ілон Маск

Цілком можливо, що ануннаки затуманили розум людству. Футурологи переконані, що Тайсон зробив таку заяву заради путівки на Червону планету. Можливо, він мріє переселитися на Марс.

Уфологів лякає лише одне – інопланетяни можуть скористатися інтересом і новими відкриттями вчених з Землі, використати інформацію у своїх цілях і перетворити людей на рабів.

Ніл Деграсс Тайсон

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ніл Деграсс Тайсон повідомив:

"Це просто вигадка, уфологи посилаються на джерела, які в свою чергу посилаються на джерела, представлені NASA, а не на агентство".

Таким чином він очолив людей, які борються з містифікацією таємничої планети. Астрофізик порекомендував всім фанатикам перевірити сайти, з яких вони беруть інформацію, щоб переконатися в достовірності його слів. Він звинуватив неосвічених людей у поширенні теорії Нібіру і містифікацій кінця світу 2012 року.

Ніл Деграсс Тайсон

Вчений зазначив, що навіть NASA не надає жодних переконливих доказів на підтримку Апокаліпсису через вбивчу планету. Його підтримав Девід Моррісон, вчений агентства.

Ніл Деграсс Тайсон

Нагадаємо: Хокінг у деталях описав кінець світу, Земля зникне зовсім скоро

Знай.uа писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі

Як повідомлялося, фотографія чорної діри – поганий знак, проповідник закликає людство зупинитися, поки не пізно