Уфологи виявили на зображеннях NASA черговий таємничий об'єкт. На знімку – глибокий вузький кратер на Місяці, який більше нагадує вхід у нору. Експерти переконані, що в цій норі ховаються величезні інопланетні істоти.

Луна

Через кілька днів відомий тайванський уфолог на ім'я Скотт Уорінг повідомив про нове відкриття. Він знайшов споруди прибульців на Місяці. Побудова правильної форми має чітко окреслена кути і грані, її добре видно з космосу.

Черв'яки-різники

Мабуть, експерти з Далекосхідної асоціації уфологічних наук пішли по стопах Уоринга. Вони повідомили, що на знімку насправді зображений не кратер.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото нори

Вони зазначили:

Для кратера цей отвір дрібнуватий. Глибока тінь дозволяє зрозуміти, що мова йде про глибокий лаз, який знижується вліво і має такий самий діаметр, що і вхід. Отвір, що має ідеально круглу форму, занадто маленький для кратера. Об'єкти, розташовані навколо нори, наштовхують на думку про те, що це можуть бути продукти життєдіяльності (відходи або їжа) істот, які живуть у товщі Місяця".

Експерт вважає, що істота, яка живе в товщі супутника, повинна мати ідеально круглий перетин тіла. Це дозволить пояснити форму лазу (якщо істоти мають іншу форму, їм просто нема для чого робити цілий рівний вхід). Твори відомого фантаста Френка Герберта, автора саги про гігантських черв'яків, наштовхнула експерта саме на таку гіпотезу.

Зображення місячної поверхні

Уфолог з Далекосхідної асоціації уфологічних наук повідомив:

"Черв'яки-різники, як ми їх називаємо, повинні мати кілька десятків метрів в ширину і кілька сотень метрів в довжину. Ймовірно, ми маємо справу з особливою формою життя, яка не потребує біологічної їжі і повітряного простору. Цілком можливо, що черв'яки живляться якоюсь речовиною, що знаходиться в товщі Місяця".

Дослідник вважає, що черв'яків хтось міг завезти на Місяць з Нібіру, переслідуючи невідому землянам мету.

Гігантський монстр

На думку його колег, черв'яки гіганти можуть харчуватися іншими жителями кори Місяця. Вони вважають, що ровер NASA, який досліджуватиме місячні печери, повинен знайти можливих мешканців супутника.

Нагадаємо, вчені показали моторошну істоту, яка заселила нашу планету.

Читайте також: у кратері Місяця виявили базу прибульців, NASA знову обдурила людство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страхітливі монстри ожили перед кінцем світу, Нібіру вже близько.