На фотографіях, зроблених орбітальним апаратом Mars Global Surveyor, зображені якісь сліди в області південного полюса Марса. NASA заявило, що це ні що інше як ями, які сформувалися в результаті випаровування вуглекислого газу, що накопичився в товщах планети. А об'єкти здаються темними через тіні.

Зображення поверхні Марсу

Уфологи вважають дану заяву безглуздою. Адже на зображеннях явно видно, що утворення дуже сильно нагадують черв'яків. Швидше за все, даний тип марсіан – це родичі біологічного виду хробаків-потрошителей, які мешкають на Місяці. Уфологи дізналися про цих таємничих істот зовсім недавно.

Нора черв'яків на Місяці

Наявність величезної кількості тіл наштовхує на думку про те, що дані черв'яки перебували в стані сну. Нагадаємо, що нещодавно на Марсі було зафіксовано землетрус. Можливо, воно стало початком місії прибульців. Підтвердженням цієї теорії є також звуки, які супроводжували землетрус. Їх записав космічний корабель NASA InSight. Вчені та астрологи повідомили, що це всього лише перший запис землетрусу на Марсі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

NASA InSight

Уфологи вважають, що вчені мають рацію лише частково. Вони приховують правду від громадськості, адже на записі зафіксовано звуки різного рівня гуркоту. Альтернативні вчені вважають, що перша хвиля шуму припала на сейсмічну активність, яку викликали інопланетні черв'яки. А друга хвиля – це суміш крику черв'яків-різників, які вирвалися з товщ Марса, і звуків зсуву порід планети.

Експерти не розуміють, чому NASA мовчить про те, що прибульці вже прокинулися. Черв'яки-різники напевно готуються до нападу на Землю. Адже їх сліди були виявлені на супутнику планети.

Черв'яки-різники на Місяці

На думку уфологів, збіг такої величезної кількості фактів не випадково. Вони вважають, що прибульці створюють космічну базу на Місяці, яка стане відправною точкою місії із знищення людства і Землі.

Нагадаємо, вчені показали моторошну істоту, яка заселила нашу планету.

Читайте також: у кратері Місяця виявили базу прибульців, NASA знову обдурила людство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страхітливі монстри ожили перед кінцем світу, Нібіру вже близько.