Стівен Маккірс – 72-річний житель англійського села Северн-Біч, графство Глостершир. З ним сталося щось дивне. Це подія налякала чоловіка, всерйоз спантеличила і навіть змусила засумніватися у власному розумі.

Гараж

Чоловік помітив, що вночі, коли він спить, хтось прибирає в його гаражі. Невідомий кожного дня складав у порожній пластиковий контейнер з-під морозива різноманітні деталі зі столу: гвинти, саморізи, болти, гайки тощо.

Гараж

Щоранку Стівен висипав ці предмети назад на стіл. Але вночі вони таємничим чином поверталися назад в контейнер. Господар будинку не виявив жодних слідів проникнення. Він вирішив встановити камеру спостереження, адже те, що відбувається, стало для нього справжньою загадкою. Чоловіка шокувало те, що зафіксувала камера. На відео з'явився прибиральник у всій красі. Ним виявилася звичайна миша. Саме вона і проробляла дивний ритуал кожної ночі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Гризун навіть примудрився перетягнути в коробку насадку для шлангу і ланцюг від електричної дрилі. Він намагався пересунути і важкі предмети, але зазнав невдачі.

Миша

Миша

Маккірс досі не розуміє, чому миша займалася прибиранням. Як відомо, гризуни створюють собі гнізда в людських оселях. Але навряд чи тварина вирішила спорудити будиночок з різних гайок і болтів. Стівен заспокоївся, він вирішив віддячити охайному прибиральнику і почав його підгодовувати.

Мишка

Нагадаємо, дика лисиця прийшла до дому олімпійської чемпіонки і обікрала її. Жінка і не підозрювала, що тварина на таке здатна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному знімку розгледіли привид солдата. Це фото, яке сполохало маленьке британське містечко, було зроблено в 1920-х роках фотографом Едвардом Хіллсвортом.

"Знай.uа" писав, найбільш незадоволений пес у світі Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.