Фахівці з уфології заявили, що Нібіру відправляє своїх "гінців" до Землі напередодні кінця світу. У соцмережах вже активно коментують знімки і відео неопізнаних об'єктів і неочікуваних катаклізмів, які відбуваються в різних країнах на всіх материках.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських наукових видань.

Нібіру
Нібіру

За інформацією журналістів і вчених, головною версією частих аномалій вважається наближення апокаліпсису. Так, днями в Росії в кадр потрапили незвичайна будова хмар – вони прийняли форму хвиль.

Нібіру
Нібіру

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Трохи раніше завдяки супутниковим знімкам було помічено величезний об'єкт над Тихим океаном, який раптово "випарувався". А нещодавно у США в небі зняли на камеру яскравий у небі об'єкт, який уфолог Скот Уорінг назвав кораблем прибульців Нібіру.

"Захід є найпоширенішим часом, щоб помітити НЛО, внаслідок того, що все, що летить, матиме відображення від низького Сонця над горизонтом, змушуючи об'єкт світитися як римська свічка", - пояснив він.

Вчені, в черговий раз проаналізувавши дивні події, заявили про стрімке наближення Судного дня. За їх розрахунками, станеться апокаліпсис вже 28 квітня, коли православні християни святкуватимуть Великдень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на фотографіях, зроблених орбітальним апаратом Mars Global Surveyor, зображено якісь сліди в області південного полюса Марса. NASA заявило, що це ні що інше як ями, які сформувалися в результаті випаровування вуглекислого газу, накопиченого в товщах планети. А об'єкти здаються темними через тіні.

Нагадаємо, стародавні індійці харчувалися отруйними рептиліями: їли сирими і цілком, просто з головою.

Як повідомляв Знай.uа кривава різанина на Алясці: дослідники підтвердили давню легенду індіанців.

Також Знай.uа писав, тамплієри в країні чудес: кроляча нора виявилася входом в таємничий підземний храм.