Експерти з Далекосхідної академії уфології ретельно вивчили останні археологічні знахідки та історичні дані і прийшли до шокуючих висновків. На Землі збереглася величезна кількість НЛО з давніх часів, які перебувають у стані сну.

Нещодавно шведські вчені з групи Ocean X виявили на дні Балтійського моря гігантський дисковий об'єкт невідомого походження. Його можна було б віднести до примх природи, але він повністю виготовлений з металу.

НЛО на дні Балтійського моря

Його незвичайна футуристична форма і наявність своєрідних ступенів говорять про те, що він був створений точно на іншій планеті. Вченим вдалося з'ясувати, що цьому кораблю не менше 14 000 років – він старший за людську цивілізацію.

НЛО в Балтійському морі

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цікавим фактом є те, що електроніка дайверів відключається при наближенні до об'єкту. Це наштовхує на думку про те, що корабель пробудився. Експерти з ДАУ пов'язують цю подію з подвійною чорною датою і появою літаючих тарілок у різних куточках планети. Потужні геопатогенні криваві події і дати завжди привертають увагу прибульців. НЛО часто бачать у супроводі катаклізмів і катастроф.

НЛО на дні Балтійського моря

Рівно 33 роки тому сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції, яка стала найбільшою техногенною катастрофою в історії. Крім того, 26 квітня 2019 року – найбільш строгий день Великого посту, Страсна п'ятниця, день великої скорботи, який пов'язаний із розп'яттям Христа.

Уфологи переконані, що така рідкісна подвійна дата може стати причиною пробудження безлічі сплячих НЛО по всій Землі.

НЛО в Антарктиді

Існує безліч свідчень присутності НЛО в давнину. Наприклад, крах стародавніх цивілізацій, у тому числі і загибель Риму, теж пов'язують з ними. Багато фахівців вважають, що сучасному людству загрожує те ж саме. І це може статися вже дуже скоро.

Вчені виявили безліч старовинних об'єктів по всьому світу, які можна віднести до НЛО – вони виглядають занадто сюрреалістично і технологічно, як і корабель на дні Балтійського моря. Цей об'єкт має аномальну активність – геопатогенні утворення, магнітні поля, виведення з ладу електроніки.

НЛО в Балтійському морі

Нагадаємо: військові заговорили про прибульців, пілоти починають стеження за НЛО.

Читайте також: У містичній пустелі ховається НЛО, прибульці знову вторглися на Землю. Таємничий літаючий об'єкт збирався припаркуватися у Ваді-Рам, але йому перешкодили.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нахабний НЛО довів собаку до істерики, тварина дико лаяла і ледь не посивіла.