Стів Мант – любитель тварин і космосу. Нещодавно він втратив свого улюбленого вихованця по кличці Пікачу. Кіт боровся з діабетом цілий рік, але, на жаль, йому не вдалося вижити. Причиною його смерті стали ускладнення, викликані хворобою. Господар вирішив поховати кота незвичайним способом і навіть з розмахом. Йому в голову прийшла незвичайна ідея – він вирішив доставити прах тварини на орбіту. Чоловік вже навіть розпочав збір коштів для здійснення операції. Про це повідомляє Space.com.

Космос

Для того, щоб реалізувати ідею, Стіву знадобляться 5 тисяч доларів. До цього моменту йому вдалося зібрати третину необхідної суми – 1700 доларів.

Котик

Доставку останків тварини чоловік довірив компанії Celestis, яка спеціалізується на меморіальних космічних запусках. За грошову винагороду власники компанії організовують відправлення праху померлих людей у космос на навігаційному супутнику. Тепер вони планують доставити на навколоземну орбіту останки вихованця Стіва. Деякий час урна з прахом обертатиметься навколо нашої планети, після чого згорить у верхніх шарах атмосфери Землі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кіт у космосі

Якщо Манту вдасться зібрати необхідну суму, і його ідея втілиться у реальність, кіт Пікачу стане першою твариною, прах якої відправлять у космос.

Стів не просто хоче зробити незвичайну авантюру, його мета – привернути увагу до здоров'я тварин.

Тварини

Читайте також: жінка, яка копала могилу, виявила старовинну скриньку зі скарбами. Можливо, старовинні артефакти, знайдені жінкою, становлять навіть якусь історичну цінність.

Як повідомлялося, активісти б'ють на сполох: в українському зоопарку влаштували концтабір для тварин. У Маріуполі знущаються над левенятами і ведмежатами.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що в Україні пройшов марш за права тварин. Активісти намагаються звернути увагу суспільства на важливу проблему жорстокого поводження з тваринами.