Знаменитий тайванський уфолог Скотт Уорінг знайшов чергове свідчення незвичайної активності у крихітному містечку Холтвуд. Місцевий житель зафіксував політ яскравого диска у нічному небі. Розмір об'єкта в рази перевищує розмір видимих зірок. А при збільшенні можна побачити, що непізнаний літаючий об'єкт являє собою червону сферу.

НЛО, зафіксований в Холтвуде

На перший погляд можна подумати, що це китайський ліхтарик. Але об'єкт рухався за траєкторією незалежно від вітру. Примітно, що таємничий диск не намагався втекти. Він спокійно літав по нічному небу.

Збільшене зображення НЛО

Експерти переконані, що така дивна поведінка НЛО обумовлена місцем. Населення Холтвуда складає всього 97 осіб. А найближчий населений пункт знаходиться в декількох десятках кілометрів. Містечко розташоване на березі тихої річки Саскуеханна, завдяки чому воно ізольоване. Судячи з усього, це привернуло увагу прибульців, які вирішили влаштувати лігво в тихому місці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Альтернативні вчені вже давно відзначали, що рідкісні свідоцтва польотів НЛО пояснюються тим, що прибульці намагаються триматися від людей подалі. Але водночас час вони не відходять далеко від місць розселення. Уфологи вважають, що інопланетяни пильно спостерігають за людством.

НЛО 3
НЛО 3

Конспірологи припускають, що в майбутньому люди все частіше бачитимуть літаючі апарати прибульців. Це пов'язано з сильним ривком у дослідженні космосу, який було здійснено за останні роки.

Нещодавно астрофізики зафіксували найстарішу фізичну реакцію, яка на трильйони років старша за наший Всесвіту. Не виключено, що це якось пов'язано з прибульцями. Той факт, що на Землі була знайдена інопланетна база підтверджує, що вони активізувалися.

прибульці
прибульці

Нагадаємо: військові заговорили про прибульців, пілоти починають стеження за НЛО.

Читайте також: У містичній пустелі ховається НЛО, прибульці знову вторглися на Землю. Таємничий літаючий об'єкт збирався припаркуватися в Ваді-Рам, але йому завадили.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страсна п'ятниця у день пам'яті Чорнобиля стане фатальною, сплячі НЛО прийшли в дію.