Овен

Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що вашу точку зору ніхто не поділяє. У вашому оточенні достатньо однодумців, які підтримають вас у будь-яких починаннях.

Телець

Не змішуйте особисте життя зі службовим. До добра це не доведе. І постарайтеся знайти час для врегулювання як сімейних, так і робочих справ.

Близнюки

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сьогодні ви маєте право робити все, що заманеться, але тільки в рамках закону. Не відмовляйте собі у виконанні бажань, отримуйте задоволення від життя!

Рак

Намагайтеся бути більш відкритим з оточуючими, не напускайте на себе діловий та занятий вигляд – вам це зовсім не до лиця, а от посмішка може часом вирішити найскладніші проблеми.

Лев

Не намагайтеся впровадити свої оригінальні ідеї, вихідний день не дозволить вам розвернутися на повну котушку. Займіться більш приземленими, але важливими справами.

Діва

Ваші проблеми самі по собі не зникнуть, доведеться докласти зусиль заради досягнення власних цілей. Причому починати краще прямо зараз, не відкладаючи в довгий ящик.

Терези

Ви занадто перевтомилися і не здатні адекватно сприймати те, що відбувається. Саме тому багато проблем здаються вам набагато більш істотними, ніж вони є насправді.

Скорпіон

Сьогодні на вас чекає довгий, цікавий і насичений день, повний різного роду зустрічей, перспектив і мрій. Ви зможете втілити бажане, якщо докладете деяких зусиль.

Стрілець

Не найкращий день для реалізації нестандартних ідей. Однак це не означає, що не можна готуватися до їх втілення, шукати методи і помічників— ось цим і займіться.

Козеріг

Не поспішайте братися за великі проекти: у вас може не виявитися сил і неординарних ідей для кращого досягнення поставленої мети. Шанс проявити себе незабаром з'явиться.

Водолій

В цей день вас чекає успіх у фінансових справах. Ви зможете знайти рішення найзаплутаніших питань. Зробивши все в стислі терміни, ви зможете отримати винагороду.

Риби

В найближчий час ваша кар'єра складатиметься досить нестандартно. Приготуйтеся до несподіваних кроків з боку начальства. Головне – зберігайте спокій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.