Часто водії стикаються з тваринами, які можуть раптово вибігти на проїжджу частину. Тільки здебільшого це швидкі звірі, які встигають перебігти дорогу швидко, іноді не встигають і стають жертвами. У Бразилії водії зупинились у великому заторі, всі чемно пропускали гігантську змію, яка переповзала на іншу сторону.

Ситуація трапилась у місті Манаус, у бразильському штаті Амазонас. Анаконда завдовжки 3,5 метра вирішила перебратися на іншу сторону проїжджої частини. Плазун вибрався з найближчого лісу.

Її розміри виявилися настільки гігантськими, що змія зайняла половину 2-смугової дорог , практично повністю її перекрила. Анаконда настільки повільно повзла, що вона паралізувала рух автомобілів.

Очевидці не знали, що робити з анакондою, що пересувається по дорозі, тому просто почали знімати її на камери телефонів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На що з'явилася в Мережі відеозапису видно, що один з водіїв був змушений зупинитися і чекати, поки змія перебереться через дорогу. Невідомо, скільки часу зайняло переміщення анаконди, адже на опублікованій запису, яка триває близько 3 хвилин, вона не добралася і до середини дороги.

Ніхто не знає, чому змія взагалі вирішила вибратися з лісу і відправитися на подібну прогулянку.

"Шоковані свідки зняли, як анаконда довжиною 3,35 метрів, переповзає через дорогу", - повідомляє місцеве видання.
За словами автора відеоролика, дорога, на якій була помічена анаконда, проходить крізь найбільшу зелену зону в місті, і в цьому районі можна іноді побачити диких тварин.

Кілька хвилин змія переповзала дорогу. Весь цей час водії авто терпляче і чемно чекали, тому що боялися травмувати рептилію. Анаконда у свою чергу нікого не зачіпала, а після подолання дистанції зникла в траві.

Нагадаємо, моторошне 15-метрове чудовисько заблокувало русло річки: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.ua, загадкова епідемія безумства в Пон-Сент-Еспрі, історія досі не дає спокою вченим. Загадковий випадок дослідники не можуть розгадати досі.

Знай.ua писав, що в Україні виявлено страхітливі містичні істоти. Песоголовцы живилися людським м'ясом, а чорт забирав самого великого грішника.