Раніше багато експертів припускали, що прибульці вже знаходяться на Землі або, принаймні, знають про існування людства. Янг-Хе Чі з Оксфордського університету висунув нову теорію, згідно з якою інопланетяни вже використали землян. Вони створили гібридів з людей і прибульців. Їх мета – врятувати нашу планету від повного руйнування внаслідок зміни клімату.

Зміна клімату

Вчені вважають, що люди – це бранці людей в галактичному зоопарку. Янг-Хе Чі зазначив, що зміна клімату не тільки врятує Землю, але й доведе позаземним істотам, що їх думка щодо моральних здібностей людини помилкова. Він вважає, що інопланетяни існують у своїй біосистемі, яку люди випробувати не можуть. Він запропонував свою класифікацію прибульців, поділивши їх на 4 типи: схожі на комах, лускаті зі зміїними очима, сміливі і високі, маленькі. Ймовірно, саме перший вид здатен керувати іншими істотами і Сонцем.

Прибулець

Завдяки розвиненому інтелекту прибульці можуть у майбутньому вирішити проблеми на Землі, в тому числі, і зміна клімату. Завдяки цьому їм вдасться врятувати людей від масової загибелі.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Експерт повідомив:

"Таким чином, вони приходять не заради нас, а заради самих себе, заради свого виживання, але їх виживання – це насправді і наше виживання, і спасіння біосфери".

Янг-Хе досі перебуває в пошуках додаткових доказів на підтримку своїх поглядів на вже існуючі гібриди людей і інопланетян.

прибульці
прибульці

Він додав:

"Можна більш-менш припустити, що гібридний проект – це відповідь на занепад людської цивілізації, що насувається".

Поки теорія Чі – це лише припущення, що інопланетяни створили мутантів, які врятують нашу Землю. У найближчому майбутньому він планує надати суттєві докази.

прибульці
прибульці

Раніше "Знай.uа" писав: зв'язок прибульців і людей приголомшив світ.

Нагадаємо: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде.

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони приберуть нас, розрублять навпіл, Земля паде.