Відома українська модель Валерія Лук'янова, яка отримала популярність через схожість з лялькою Барбі, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Дівчина, зокрема, ділиться з шанувальниками у соцмережі секретами догляду за шкірою, волоссям і тілом, а також рекламує і продає відповідні засоби догляду. Останнім часом, як помітили фоловери, Валерія відійшла від яскравого образу Барбі і все частіше публікує прості фотографії.

Валерія Лук'янова

Цього разу Валерія Лук'янова вирішила порадувати шанувальників новими фото без макіяжу взагалі. Дівчина виклала селфі з голими плечима, її волосся зібране і заплетене в косу, а на обличчі зовсім немає макіяжу. Шанувальники жартують, що без "бойового окрасу" Валерію прямо не впізнати. Як виявилося, без макіяжу і відповідних девайсів, Валерія виглядає дуже просто і буденно, у неї звичайні очі і губи.

У підписі до фото без макіяжу, 33-річна Валерія говорить про омолодження. "Омолодження... Це те, що цікавить кожну людину. Але чи всі знають, що робити з вічною молодістю, якщо це раптом з вами станеться? Не думаю. Одного разу я вже писала пост щодо схожої теми, про вічне життя. І далеко не всі люди відгукнулися про це позитивно. Більша частина людей не знала куди подіти це саме вічне життя. Більшості людей і після 25 то робити нічого, більшість саме від нудьги заводять сім'ю, дітей. Щоб було хоча б заради кого жити, можливість гарантовано чимось займатися. Бо для когось вічне життя і вічна молодість стала б покаранням! Не можу сказати, що я вже дізналася секрет вічного життя (але я в процесі) але молодість я знаю, як утримати на сто відсотків. Є дуже дієві методи. Не скажу, що прості", - написала Валерія і продовжила розповідати, як знайти молодість не тільки зовні, але і внутрішньо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, одеська Барбі шокувала кардинальною зміною способу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що одеська Барбі вивалила соковиті персики в спортзалі.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Барбі зганьбила матір тільки одним фото.