Найсильніші люди в світі, які піднімають найбільшу вагу - це люди, як ви вже здогадалися, не маленькі. Силач часом проблематично вміститися на стандартних сидіннях в автобусі або літаку, а уявіть, якщо їх двоє? Мережа підірвав знімок, на якому двоє важковаговиків Едді Хол і його друг Брайан Шоу намагаються вміститися поряд в салоні літака.

Знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виклав сам Едді Хол. Далі його підхопили шанувальники і розповсюдили по всьому Інтернету. Ніхто не захотів мінятися з бідолахами місцями, і вийшло, що вийшло:

Едді Хол важить 181 кілограм при зрості 191 см. В 2017 році чоловік отримав титул "найсильніша людина світу", а також є світовим рекордсменом у становій тязі: важкоатлет здатний підняти 500 кілограмів. Його американський товариш також дуже великий: зростання Брайна - 203 см, вага наближається до цієї цифри. Його чотири рази визнавали найсильнішою людиною в світі.

Помінятися не захотіли, а сфотографуватися - завжди будь ласка. Ну що за люди!

"На стійці реєстрації працівниця авіакомпанії посадила нас двох поруч. Ніхто з пасажирів не погодився помінятися зі мною місцями. А ви б захотіли? Ось і я - ні", – сміється Едді Хол.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олександр Усик зійшовся в битві поглядів з найсильнішою людиною України.

Як повідомляв "Знай.uа", у Миколаєві легендарний силач навчав дітей тягати зубами автомобілі.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Горбунов вперше заговорив про стосунки з Катею Осадчою.