25 квітня в Україні відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Месники: Завершення". Це остання частина серії фільмів "Месників", знятих Ентоні і Джо Руссо. У перший уїк-енд прокату по всьому світу картина зібрала 1,2 мільярда доларів - це новий світовий рекорд.

Про це повідомляє компанія Walt Disney Co, яка разом із Marvel Studios спродюсувала фільми.

"Месники: Завершення" заробили 350 мільйонів доларів лише в США і Канаді, побивши рекорд зборів попередньої частини "Месників" — "Нескінченої війни". Ця частина зібрала в прокаті 258 мільйонів за вихідні й також встановила світовий рекорд.

Загалом у кінотеатрах у всьому світі стрічка зібрала 1,2 мільярда доларів. Відтак, остання частина "Месників" стала першим в історії, який зібрав понад 1 мільярд у перші дні прокату. За прогнозами, загальні збори фільму можуть досягти 2,5 мільярда доларів США, що може перевершити рекорд "Аватара" Джеймса Кемерона, який у 2008 році зібрав 2,7 мільярда.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фантастичний бойовик "Месники: Завершення"– це продовження фільму "Месники: Війна нескінченності" і 22 за рахунком фільм Кінематографічного всесвіту Marvel. Про майбутній фільм та дату його релізу було оголошено ще у 2014 році. Роком пізніше стало відомо, що режисурою третьої та четвертої частин Месників займуться Ентоні та Джо Руссо. Написання сценарію довірили Крістоферу Маркусу та Стівену Макфілі.

Варто зазначити, що робота на останньою частиною Месників тривала по січень 2018 року та проходила у Атланті, штат Джорджія. Серед акторського складу вказані і ті персонажі, які загинули у першій частині фільму, проте ніхто з них не показаний у трейлерах та тизерах фільму.

Додамо, що для Скарлетт Йоганссон зйомки у картині "Месники: Завершення" стали справжнім випробуванням — акторка хотіла відповідати своїй героїні на екрані, тому підійшла до питання підготовки з усією серйозністю. За словами її особистого тренера, Скарлетт тренувалася як олімпійський атлет і голодувала протягом 12 годин щодня.

Нагадаємо, що зірка Голлівуду раптово вирішила змінити професію: сексуальна Чорна Вдова вбереться в дещо суворіше.

Як повідомляв "Знай.ua", героїв "Месників" показали без гриму.

Також "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.