У соціальних мережах з'явився відеоролик із запальним танцем медсестри з Росії. Дівчина влаштовує на роботі танцювальні п'ятихвилинки, щоб відволіктися. Її знімали її ж колеги, але часом вона і сама публікує кадри в Instagram.

Медсестра з Челябінська Татевик Асонян підробляє в приватній клініці у вільний від навчання час. 18-річна дівчина навчається на четвертому курсі медичного коледжу і в тому числі проходить практику в лікарнях.

У дівчини дуже напружений графік і для того, щоб трохи відпочити і підбадьоритися вона влаштовує собі танцювальні розминки.

На роботі у неї мало вільного часу і основний час вона робить пацієнтам уколи, бере кров для аналізів і асистує на операціях. Медсестра зізнається, що часом у неї буває по 10 операцій у день і це її дуже вимотує.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дівчина знайшла свій спосіб боротьби з втомою і вигорянням. У перервах медсестра просто танцює. Колеги і однокурсниці дівчата знають про її хобі та захоплення і часом приєднуються до неї.

Крім того, 18-річна Татевик обожнює слухати корейську музику і проводити час з молодшим братом, якого також намагається долучити до танців.

Раніше повідомлялося, що старша дочка найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромним поведениемв противагу до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася відео з танцювального конкурсу, який, судячи з підпису до нього, вона виграла. Відповідне повідомлення дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Перемога. Спасибі всім за цю ніч і дивовижна подія, я не можу повірити, що виграла цю битву" - написала 13-річна Злата.

Нагадаємо, Monatik і Катерина Кухар влаштували на сцені пікантне видовище.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Фреймут розлютила українців "жарким танцем".

Знай. ua писав, що залишилося від карколомної Мадонни.