Гороскоп на 30 квітня Овен

Вам варто зосередити свою увагу тільки на одному занятті. У вас не вийде зробити все і відразу, хіба що знайдете собі помічника.

Гороскоп на 30 квітня Телець

Шукати щось нове вам сьогодні не потрібно. Ваше життя кардинально змінить всього один дзвінок. Не вимикайте телефон і дочекайтеся його.

Гороскоп на 30 квітня Близнюки

Ви зможете надихнути багатьох людей на різні подвиги, але самому брати участь в пригодах не варто. Вам потрібно тільки віддавати розпорядження.

Гороскоп на 30 квітня Рак

Не намагайтеся сьогодні що-небудь змінити, так ви тільки наламаєте дров і наберете ще більшу кількість проблем.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Гороскоп на 30 квітня Лев

Вашим головним ворогом в цей день стануть ваші емоції. Не варто дозволяти їм заволодіти вами. Глибше дихайте і спокійно ставтеся до всього.

Гороскоп на 30 квітня Діва

Ви багато напланували, але все це піде нанівець. Хоча насправді ви тільки порадієте цьому. Удача на вашому боці.

Гороскоп на 30 квітня Терези

Роль лідера в цей день не для вас. Не з'ясовуйте, хто тут головний, і вмійте поступатися іншим людям.

Гороскоп на 30 квітня Скорпіон

Ваші почуття так і рвуться назовні, переповнюючи вас. Навіть слів не вистачить, щоб описати ваш стан. Оточуючі зрозуміють вас, так що можете не стримуватися.

Гороскоп на 30 квітня Стрілець

День складеться так, що ви захочете змінити місце роботи. У вас є всі причини на це, але поспішати не потрібно. Ви можете неправильно оцінити свої можливості.

Гороскоп на 30 квітня Козеріг

Можливостей у вас буде ціле море. Це може навіть збентежити вас. Але покваптеся з прийняттям рішення, щоб нічого не упустити.

Гороскоп на 30 квітня Водолій

Зробіть паузу, відпочиньте, попийте кави в приємній компанії. Велика ймовірність того, що наступні дні будуть дуже напруженими, так що готуйтеся.

Гороскоп на 30 квітня Риби

Сьогодні ви будете знати відповіді на всі питання. Будьте прихильні до оточуючих, не приховуйте від них свого знання.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.