Еротичний гороскоп на 30 квітня Овен

Ваші відносини тріщать по швах, тому день може принести багато злості і сліз. Все не так, як ви хотіли, але скоро ситуація проясниться.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Телець

Вам здасться, що ніхто не достойний бути з вами в одному ліжку. Але поки не знайдете 10 «за», не намагайтеся розірвати інтимний зв'язок.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Близнюки

Ваш партнер зможе виконати будь-яке ваше бажання в ліжку, але тільки якщо ви скажете йому про це. Натяки не спрацюють.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Рак

Не забувайте, що подобається вашому партнерові, і включайте мозок частіше. А то можете випадково назвати його не тим ім'ям.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 квітня Лев

Сьогоднішній секс принесе вам багато гострих емоцій. Чим складніше буде поза, тим більше задоволення ви отримаєте. А ледачі ласки вас будуть тільки дратувати.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Діва

Сьогодні під час ваших еротичних ігор варто використовувати більше фруктів. Деякі з них збудять вас і партнера ще більше, а також принесуть трохи тропічного тепла в цей холодний день.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Терези

Сьогодні, вам доведеться зробити вибір між хорошим сексом і хорошою роботою, успішним навчанням, мирними відносинами з родичами…

Еротичний гороскоп на 30 квітня Скорпіон

Сьогодні у вашому житті можуть з'явитися випадкові партнери. Якщо хочете зустрітися ще раз, то хоча б спробуйте запам'ятати ім'я.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Стрілець

Стрільці сьогодні самі здатні передбачати майбутнє в інтимній сфері, тому що у цього знака зодіаку нині одночасно загострилися і інтуїція, і чуттєвість. Так що готуйтеся провіщати друзям і знайомим їх еротичну долю.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Козеріг

В цей день вашому партнерові буде вельми проблематично переконати себе в тому, що всі його еротичні вчинки є правильними, або, у всякому разі, не є помилковими, що саме по собі вже досить. Постарайтеся допомогти йому повірити в себе.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Водолій

Ви сьогодні будете дуже чутливі до слів. Партнеру доведеться довго підбирати вислови, в тому числі і в ліжку, щоб ви не образилися.

Еротичний гороскоп на 30 квітня Риби

Рибам варто спробувати вільну манеру спілкування, роль черниці не зовсім у вашому амплуа. Відверті еротичні натяки, жести подіють просто відмінно.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.