У Мексиці виявили загадкову аномальну зону, в якій таємничим чином всі прилади виходять з ладу. Воно має символічну назву Зона Мовчання. Вона розташована в пустелі Чіуауа. У цьому незвичайному місці мандрівники і туристи втрачають зв'язок зі світом, адже будь-які сигнали пристроїв зникають.

Зона Мовчання, Мексика

Крім різних приладів, які виходять із ладу, стрілки компасів починають сходити з розуму. Вони просто починають рухатись зі сторони в сторону.

Існує думка, що в Зоні Мовчання часто терпіли крах літаючі апарати інопланетних цивілізацій. А уряд проводив тут секретні наукові експерименти і ставив досліди.

Аномальна Зона Мовчання

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Вперше про це незвичайне і загадкове місці згадали ще в сімдесятих роках двадцятого століття. Тоді Сполучені Штати Америки помилково запустили ракету. За прогнозами, апарат повинен був приземлитися в Нью-Мексико, але він наче розчинився на південь від мексиканського кордону. Американських військових шокувало подію. Саме в цей момент вони зрозуміли, що з цим місцем щось не так. Всі прилади несподівано вийшли з ладу.

Зона Мовчання в Мексиці

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про аномалії Чіуауа. У мексиканській пустелі живе змієподібний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Раніше "Знай.uа" писав: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок. Всьому виною спроби відомого уфолога Скотта Уоринга використати телепатію для того, щоб встановити контакт з прибульцями. Все закінчилося катастрофою.

Читайте також: чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію. Таємничий об'єкт раптово з'явився і так само несподівано зник, немов розчинився в повітрі.

Як повідомлялося, НЛО "помчав" за поїздом, пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше.