Весела, мила, приваблива дівчина у формі, яка на борту в будь-який момент надасть допомогу - що може бути краще. Хтось боїться літати на літаку, хтось це робить регулярно. Все одно години в повітрі зможуть прикрасити не тільки музика і книги, але й милі дами. Професія стюардеси вважається романтичною. Недарма чоловіки фантазують про них і закохуються в чарівних бортпровідниць. Їх можна зрозуміти. Форма дівчат дуже симпатична і багатьом підходить: строгі спідниці, піджачки, хустки, туфлі на невеликому каблуці. Кращі фото найчарівніших стюардес зібрав Телеграф.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, пасажир, що змушував стюардес EVA Air роздягати його в туалеті літака помер під час відпустки на таїландському острові Самуї, повідомляє Asia One.

За словами адвоката, американець помер ще в березні від невідомої хвороби, проте інформація про це з'явилася тільки зараз. Авіакомпанія неодноразово намагалася зв'язатися з туристом, щоб повідомити, що він в чорному списку і не зможе скористатися зворотним квитком в Лос-Анджелес. Після того як чоловік кілька місяців не виходив на зв'язок, стало відомо, що він мертвий.

Інцидент з приниженням бортпровідниць EVA Air стався 19 січня на рейсі Лос-Анджелес — Таоюань. 200-кілограмовий американець піднявся на борт на візку і зажадав посадити його на три сидіння. В польоті чоловік наказав стюардесам допомогти йому сходити в туалет і змушував їх знімати з нього штани і прибирати за ним. Свої вимоги він супроводжував лайкою і приниженнями на адресу бортпровідниць.

Нагадаємо, Страшна хвороба забрала хрещеного батька"Динамо".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Экс-президент наклав на себе руки.

Також Знай.uа" писав про те, що Помер легендарний письменник.