Гороскоп на 4 травня Овен

Коли сьогодні запитають вашу думку, то краще не говорити правду. Просто висловіть співчуття або те, що від вас чекають.

Гороскоп на 4 травня Телець

У вас сьогодні буде дуже багата уява. Нею потрібно скористатися, щоб зробити світ яскравішим навколо вас. Навіть якщо зробите щось маленьке.

Гороскоп на 4 травня Близнюки

Насправді ваші проблеми вам менш важливі, ніж те, що люди навколо ніяк на них не реагують. Досить просити допомоги. Займіться своїми справами.

Гороскоп на 4 травня Рак

Сьогоднішній день пройде для вас, прямо як пісня. В такому настрої він буде відбуватися до самого вечора.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Гороскоп на 4 травня Лев

Не варто занадто форсувати події. Краще спробуйте відстояти завойовані позиції. Спочатку треба розбиратися з тим, що вже є.

Гороскоп на 4 травня Діва

В цей день ви будете дуже багато слухати і говорити. Робіть нотатки, щоб не забути, тому що ви дізнаєтеся дуже багато корисного.

Гороскоп на 4 травня Терези

День буде вдалим, хоча спочатку так не здасться. Поясніть і іншим, що день не такий поганий, як їм здається.

Гороскоп на 4 травня Скорпіон

Ви будете розпорошуватися відразу на кілька справ, а потім здивуєтеся, чому нічого не вийшло. Вчіться розставляти пріоритети.

Гороскоп на 4 травня Стрілець

Весь день ви проведете в роздумах про майбутнє і не тільки своє. Почитайте наукову фантастику, цей жанр буде для вас дуже цікавим.

Гороскоп на 4 травня Козеріг

Сьогодні для вас дуже важливо, щоб були хороші новини. Але не забувайте, що щоб отримати їх, потрібно хоча б попитати що відбувається.

Гороскоп на 4 травня Водолій

Постарайтеся швидше закінчити всі справи, а потім відпочивати весь день. Краще так, ніж довго відкладати і зіпсувати собі все.

Гороскоп на 4 травня Риби

Сьогодні ви станете миротворцем, але це може погано позначитися на ваших нервах. Примирення – ноша важка. Наберіть собі ввечері гарячу ванну.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.