Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні удача буде на вашому боці. Зараз у вас вийде втілити в життя заповітні мрії. З'ясується, хто ваш справжній друг, а хто – ворог. Не ухиляйтеся від домашніх турбот.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні ви повинні бути впевнені в собі. В найскладніших ситуаціях ви отримаєте підтримку людей, від яких її зовсім не чекали. Вихідні проведіть у колі сім'ї.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні не варто бути категоричними в оцінках своїх партнерів, інакше втратите їх розташування і пропустите шанс домогтися бажаного результату. Будьте уважними.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні можливе загострення недовірливості і підозрілості. Когось спіткає розчарування, а хтось впаде в нудьгу. Не шукайте винних – складні моменти в житті бувають у всіх.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні у вас вийде бути уважними співрозмовниками. Очікуються успішні переговори і перспективна співпраця. Не бійтеся змін, вони тільки на краще.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні вас не налякати жодними труднощами. Визначаючи своє місце в новому колективі, не забувайте про справедливість і чесність. Не варто недооцінювати свій досвід і можливості.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні ви впораєтеся з будь-якими проблемами. Також ви наберетеся сміливості і візьмете на себе відповідальність за прийняття важливих рішень. Відбудуться зміни в кращу сторону.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні ви знайдете твердий грунт під ногами. У цьому вам допоможуть друзі та родичі. Можливі неординарні ситуації. Але ви успішно подолаєте всі труднощі на шляху до мети.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні дійте дипломатично і розумно, не повторюючи старих помилок. Так простіше розуміти мотиви оточуючих. Можливі зустрічі з людьми, яких давно не бачили.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні не варто поспішати з "хорошими намірами" щодо малознайомих людей. Прислухайтеся до інтуїції. Не приймайте жарти на свій рахунок і будьте більш лояльними.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні ви захочете ідеалізувати себе і оточуючих. Вдасться знайти творчий підхід до будь-якої роботи. При цьому варто діяти тільки в тому випадку, якщо враховані всі "за" та "проти".

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні деякі наміри залишаться нездійсненими. Ефективність співробітництва досить низька. Ви можете відчути сильний тиск оточуючих.