Гороскоп на 7 травня Овен

Не варто сьогодні розповідати всім людям, як у вас справи, навіть якщо вас запитали. Краще бути небагатослівними, щоб не сказати зайвого.

Гороскоп на 7 травня Телець

Якщо сьогодні ви поспішите, то потім будете сильно шкодувати. Потрібно стримати своє нетерпіння і діяти покроково.

Гороскоп на 7 травня Близнюки

Сьогодні вам зіпсує день ваша манія величі. Треба сьогодні ж позбутися від неї, інакше вона може вирости і розчавити вас.

Гороскоп на 7 травня Рак

Будьте з оточуючими ввічливими, але не намагайтеся бути щирими. Цю якість сьогодні не оцінять по достоїнству.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гороскоп на 7 травня Лев

Сьогоднішній день буде тягнутися повільно і сумно. Справи особливо не підуть, а відпочити можна, і дуже навіть непогано.

Гороскоп на 7 травня Діва

В цей день дуже велику роль відіграють випадковості. Тому можете не витрачати час на планування. Це все одно не буде мати сенсу.

Гороскоп на 7 травня Терези

Щоб зробити день продуктивним, вам знадобиться дуже благородна ідея. З такою ідеєю ви зможете створити щось вічне.

Гороскоп на 7 травня Скорпіон

Сьогоднішній день буде сповнений обставин, на які ви ніяк не можете вплинути. Не намагайтеся навести порядок у цьому хаосі, це просто неможливо.

Гороскоп на 7 травня Стрілець

Постарайтеся не поспішати з оцінками. Деякі речі ви можете сприйняти, як образу, а насправді максимум це був безневинний жарт.

Гороскоп на 7 травня Козеріг

Сьогодні ви будете стояти між двома конфліктуючими сторонами. Потрібно запастися терпінням, тому що вам за це навіть спасибі ніхто не скаже.

Гороскоп на 7 травня Водолій

Можете сміливо довіряти першому враженню і потім планувати ваші дії. Інтуїція підкаже вам правильні реакції.

Гороскоп на 7 травня Риби

Сьогодні ваша думка може раптово змінитися на протилежну. Не варто лякатися такій мінливості, ви тут ні при чому, просто день такий.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.