Вчені висунули безліч теорій існування раю. Деякі переконані, що він дійсно існував, і навіть влаштовували пошуки. Інші були налаштовані скептично. Прихильники першої теорії впевнені, що зусилля були витрачені не дарма, адже на Землі знайшли справжній Едем, і він знаходиться в Іраку.

Антон Паркс вважає, що він був розміщений там, де виникли чотири ріки: Тигр, Євфрат і дві інших, які піднімалися на схід в Туреччину. Всі ці річки беруть початок в даній місцевості.

Місце, в якому беруть початок чотири ріки

Відомо, що раніше тут знаходилася шумерська держава. Саме вона і зацікавила експертів. Паркс зазначив, що існує безліч клинописів, які не вдалося розшифрувати й досі. У тій частині, де інформація доступна, вказала шумерська версія створення раю, а не всім відома теологічна. Переказ свідчить, що багато років тому на нашу планету прибули шумерські боги-ануннаки. У записах сказано, що вони живуть на таємничій планеті Нібіру. Прибульці нібито створили Едем і вивели перших людей у так званому "зоопарку".

Річка Євфрат

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Багато хто з уфологів підтримують цю теорію. Вони вважають, що шумерські боги – це справжні інопланетяни. І саме завдяки їм зародилося життя на Землі.

Деякі експерти вважають, що прибульці прибули з Плеяд – розсіяних зоряних скупчень. На думку Паркса, шумерські боги планують зробити Землю своїм домом. Саме для цього в минулому вони прибули на нашу планету, і тут почали створювати зоопарки з людей. Вчений Грег Брэдон вважає, що мета шумерських богів – колонізація планети. Він стверджує, що прибульці з Нібіру вже давно знаходяться серед людей, і вони використовують людство у своїх цілях.

Шумери

Офіційна наука не підтримує теорію, згідно з якою позаземна цивілізація причетна до виникнення життя на Землі. Але багато фахівці всерйоз цікавляться Едемом і проводять розкопки, щоб знайти відповіді на безліч питань.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біблійне пророцтво про кінець світу збувається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про Едем на Марсі. Секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.

Читайте також: археологи знайшли ворота у світ давньої цивілізації, спокій Майя порушено, людству кінець.