Житель американського міста Луїсвілл, розташованого в штаті Кентуккі, став свідком таємничої інтригуючої події. Він зробив випадковий знімок, який став явним доказом існування загробного життя.

Eastern Cemetery

Чоловік розповів, що вранці в будній день йшов за звичним маршрутом на роботу. Він традиційно проходив біля великого кладовища Eastern Cemetery на 641-1 Бакстер-Авеню, побудованого в 1844 році. Тут розташовано понад 16 тисяч надгробків. Але це місце цікаве не лише розміром і унікальним розташуванням. Місцеві жителі вважають, що ночами тут гуляють привиди. Але чоловік йшов повз кладовища вранці і не боявся подібних зустрічей.

Eastern Cemetery

Несподівано американець зауважив, що на вулиці стоїть туман, який надав загадковому місцю таємничий готичний вигляд. Його вразила ця атмосферна середньовічна картина, і він вирішив її сфотографувати. Коли чоловік робив знімок, він не помітив нічого незвичайного.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Eastern Cemetery

Через кілька днів він вирішив поглянути на отриманий кадр. Те, що він побачив, шокувало його. На фотографії перебувала людська постать, яка стояла навпроти високого обеліска. Автор знімка запевняє, що насправді там нікого не було – інших людей він не бачив.

Привид на кладовищі

Незважаючи на це, на зображенні виник незнайомець у старомодному вбранні з білим коміром. Він досить чітко вийшов на фотографії. Чоловік вирішив, що йому вдалося сфотографувати справжнього привида, і поділився роботою в мережі.

Привид на кладовищі

Багатьох користувачів вразила фотографія. Деякі жителі Луїсвілла зазначили, що вони теж бачили привида, який нерухомо стояв біля білого мармурового обеліска.

Нагадаємо, журналісти взяли інтерв'ю у привида, налякав увесь світ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привид.

"Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку мешкає привид дитини.