Змову Сполучених Штатів Америки з прибульцями розкрито. У мережу потрапив доказ підступної змови. Космічне агентство NASA ніяк не коментує подію.

Судячи з усього, у Вашингтоні прямо на території Білого дому відкрили посольство для Нібіру. Очевидці зняли інопланетного диверсанта серед білого дня на даху будівлі. Він поводив себе досить дивно. Ймовірно, він був розгублений і не знав, куди йому йти. Подія наштовхує на думку про те, що спецслужби прогавили прибульця. Він міг заблукати і випадково потрапити на дах, де його і побачили мешканці міста, які ні про що навіть не підозрюють.

Білий дім, як і космічне агентство NASA, вже не вперше потрапляють у скандали, пов'язані з прибульцями і НЛО. Судячи з чуток, вони облюбували гірські і пустельні території США. Багато жителів неодноразово бачили інопланетян і в самому Білому домі.

НЛО
НЛО

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Уряд намагається ігнорувати те, що відбувається, а іноді і виставляє надто впертих і допитливих очевидців дурнями. Так сталося з колишнім представником Пентагону на ім'я Луїс Елізондо. Протягом деякого часу він керував РПІАЗ (Розширеною програмою ідентифікації аерокосмічних загроз). Чоловік трагічно загинув, і фінансування програми припинилося.

прибульці
прибульці

Уфологи вважають, що програму не закрили, а просто зробили більш секретною. Вони зазначають, що спілкування з інопланетянами явно вийшло на новий рівень. Ймовірно, американський уряд вже досяг взаєморозуміння з Нібіру або іншою цивілізацією. Не виключено, що представники влади придбали місце в інших населених світах, а Землю віддали прибульцям. Незважаючи на безліч доказів існування інопланетян, вони продовжують робити вигляд, що нічого не відбувається.

Читайте також: прибульці масово впроваджуються у суспільство, в Зону 51 прибула армія НЛО. Над таємничою військовою базою в США пролетів рой непізнаних літаючих об'єктів.

Нагадаємо, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.

Раніше портал Знай.uа розповідав: чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених, які стосуються дослідів у "Зоні 51".