Зона 51 – секретна база ВПС США, яка вже нібито не функціонує. Біля цієї території, яка наповнена таємницями, постійно відбувається щось незвичайне і неймовірне. База стала ласим шматочком для мисливців за інопланетянами, а також вагомим доказом спілкування американців із прибульцями. Очевидці фіксують виникнення НЛО, які абсолютно не бояться викриття. Вони просто кружляють над Зоною 51.

Зона 51

Боб Лазар – переслідуваний ФБР вчений, який напевно розуміє, що тут діється. Завдяки багаторічному досвіду роботи у ВПС США у нього є основа для серії документальних інтерв'ю. Після виходу в ефір вони заплямували репутацію американських дослідників.

Боб Лазар

Над Зоною 51 помітили цілу армію НЛО. Дізнатися думку Лазара з приводу цієї події намагаються одразу кілька авторитетних агентств, але він ретельно ховається від преси.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Військова база прийняла прибульців, і тепер в США, ймовірно, знову вирішують, як виправдатися за несанкціоновану появу інопланетян, з якими нібито немає ніякого контакту.

Зона 51

Експерти намагаються з'ясувати причини виникнення цілої армії НЛО над дослідною базою. За однією з версій, ця подія може підтвердити присутність прибульців на нашій планеті і навіть їх масове впровадження в суспільство. Лазар вважає, що саме такий сценарій і може стати реальністю в найближчому майбутньому. Поки слова екс-вченого перевіряють детектори брехні, уфологи знаходять безліч доказів того, що прибульці дійсно існують, і вони пов'язані з людством і Землею.

Зона 51

Читайте також: біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених. Йому вдалося показати фотографію жителя чужої планети.

Нагадаємо, в NASA розкрили сценарій Апокаліпсису.