Еротичний гороскоп на 9 травня Овен

Зірки в цей день дуже добре ставляться до вашого знаку. Тому будь-які еротичні плани у вас збудуться найкращим чином.

Еротичний гороскоп на 9 травня Телець

Вам треба додати в свій голос більше кокетства та грайливості, в очі – вогник, а в рухи – гнучкість. Тоді за вами будуть ходити цілі юрби з текучими слюнками.

Еротичний гороскоп на 9 травня Близнюки

Як би ви не старалися натякати, партнер не зрозуміє ваших бажань. Він придумав зовсім іншу програму, так що просто підкоріться йому.

Еротичний гороскоп на 9 травня Рак

Не варто робити вік ключовим показником у ваших сексуальних відносинах. Більш того, це може внести в них нову цікаву нотку.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 травня Лев

Секс у вас сьогодні навряд чи буде. Єдине, що зможе врятувати вас, це Інтернет. Тільки не забудьте почистити історію переглядів.

Еротичний гороскоп на 9 травня Діва

Сьогодні ваш партнер буде виключно чуйний, добрий, ніжний і ласкавий. Протягом дня ви будете оточені любов'ю та турботою, його потрібно буде винагородити ближче до ночі.

Еротичний гороскоп на 9 травня Терези

Щоб зробити ваші відносини цікавіше, надихніться якимось романтичним фільмом, не обов'язково повністю еротичним.

Еротичний гороскоп на 9 травня Скорпіон

Не звертайте увагу на зовнішній вигляд партнера. Вам все одно потрібно буде роздягати. А потім привдягнете по своєму смаку.

Еротичний гороскоп на 9 травня Стрілець

Вас сьогодні неймовірно складно переконати, що ті чи інші дії повинні принести вам задоволення. Однак у підсумку все одно здастеся.

Еротичний гороскоп на 9 травня Козеріг

З вами неможливо буде знайти потрібний контакт, а на секс ви тим більше не погодитеся, якщо спочатку вас гарненько не нагодувати. Побачення краще призначати в кафе або в ресторані.

Еротичний гороскоп на 9 травня Водолій

Вам абсолютно все одно, що думає ваш партнер про ваші еротичні дії. Але зірки радять вам все ж послухати, що він там намагається говорити.

Еротичний гороскоп на 9 травня Риби

У Риб сьогодні рясніє в очах від розмаїття можливостей для еротичної самореалізації, але ось зовсім немає часу впритул зайнятися втіленням їх у життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.