В американському штаті Каліфорнія розташована знаменита серед уфологів гора Шаста. Індіанці, які жили тут багато століть тому, вважали даний стратовулкан незвичайним.

Гора Шаста

Незважаючи на те, що гора вважається погаслою свічкою, вона досі зберігає велику силу. Вони вважали, якщо піднятися на неї, можна вилікуватися від найбільш смертоносних хвороб, очистити душу і навіть наблизитися до богожителів.

Незвичайні хмари над горою

Сучасні уфологи вважають, що гора Шаста дійсно володіє містичними властивостями. Над нею постійно виникають хмари химерної і дивної форми. Вчені знайшли пояснення подібним явищам – це рідкісні лентикулярні утворення. Але експерти відзначають, що унікальні лінзоподібні хмари з'являються тут досить часто.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Хмара дивної форми

Гора Шаста також відома появою біля неї найрізноманітніших НЛО. Це наштовхнуло уфологів на думку про те, що під стратовулканом розташована база прибульців. Кілька днів тому тут помітили черговий інопланетний корабель. На уфологічному сайті MUFON були опубліковані загадкові знімки.

Надзвичайно яскрава зірка над Шастой

Американець їхав ввечері повз таємничої гори, як раптом побачив занадто яскраві зірки над стратовулканом. Він вирішив зафіксувати це явище. На фотографіях видно, що одна з зірок сильно відрізняється від інших. Вона змінює своє положення. Якщо придивитися, то можна побачити тонкий хвіст, який вона залишає за собою.

Незвичайне явище над горою

Це явище зацікавило і уфологів, і користувачів мережі. Ніхто точно не може пояснити, що це було, як і не може пояснити те, чому Шаста притягує до себе інопланетян та інші містичні явища.

Гора Шаста

Нагадаємо, у небі помітили дивну аномалію: грозова хмара або корабель інопланетян.

Як повідомлялося, абсолютно фантастичні події відбуваються в Індії, в районі Котвали Тхана Мадхубанпара, більше тижня не припиняється дощ з каменів.

Також "Знай.uа" писав, жителі Землі могли спостерігати за незвичним повним Місяцем, який називають "рожевим". Фото незвичайного природного явища публікують користувачі в соціальних мережах.