Відносини сімейної пари багато в чому залежать від того, в якому будинку вона живе. Про це розповіла експерт з фэн-шуй Кася Тігіпко, передає ГолосUА.

Так, якщо після весілля, один з подружжя переїхав у житло іншого, для щасливого і затишного життя необхідно винести з будинку всі предмети, призначені тільки для одного. Також важливо, щоб у кімнатах було як можна більше предметів і речей, які куплені спільно.

Звичайно, якщо вибором меблів і оформленням житла займається тільки жінка, в квартирі найбільше жіночих речей. Якщо ж остаточне рішення при купівлі брав чоловік – все з точністю навпаки. Експерт підкреслює, що і той, і інший варіант – не зовсім підходить для сімейних відносин.

Також Тігіпко порекомендувала насамперед, визначити переважаючу енергетику і максимально врівноважити її протилежною. Таким чином, це працює, якщо в сім'ї не найкращі відносини.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому слід знати, що переважання чоловічої або жіночої енергії понад міри може призвести до того, що один з подружжя стане нервовим, буде відчувати себе нещасним, і спробує знайти собі нові хобі і захоплення, щоб рідше з'являтися вдома.

Нагадаємо, про поліпшення матеріального становища мріє практично кожен українець. Психолог Діана Щербанська розповіла, як це зробити. Думки, які формуються в нас у голові, можуть перетворитися на реальність, якщо правильно їх сформувати.

Як повідомляв портал Знай.uа, толстянка, або як її називають в народі "Грошове дерево", вважається талісманом, що приносить в дім матеріальне благополуччя і успіх у фінансових справах. Вважається, що ця рослина приваблює грошову енергію.

Також портал Знай.uа писав, які звички можуть зробити з вас мільйонера. Розбагатіти може кожен, вважає Стів Сіболд – мільйонер, який “зробив себе сам”. Але не кожен користується цією можливістю.