Еротичний гороскоп на 10 травня Овен

Ні у вас, ні у партнера не вийде довести один одному і самому собі, що ваші інтимні відносини розвиваються добре. Пора щось міняти.

Еротичний гороскоп на 10 травня Телець

Сьогодні вам випаде шанс докорінно змінити своє інтимне життя. Може справа в партнері, а може в місці проживання. Хоча швидше за все у другому.

Еротичний гороскоп на 10 травня Близнюки

Вам вже набридла нага еротика. Тому сьогодні ви зможете насолодитися відчуттями від прилеглої тканини одягу. Зірки радять вибрати шовк.

Еротичний гороскоп на 10 травня Рак

Ви сьогодні будете дуже ніжними і податливими, а ще захочете більше особин протилежної статі поруч з собою. Вас точно знайдуть, до кого приревнувати.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 травня Лев

На еротичну нотку налаштує вас листування з коханим. Поспілкуйтеся довше. Бажано, до приходу партнера додому, щоб не втратити цей настрій.

Еротичний гороскоп на 10 травня Діва

Сьогодні вам запропонують щось незвичайне, що ви можете вважати навіть образливим для себе. Відплатіть тією ж монетою, щоб партнер не сильно розслаблявся.

Еротичний гороскоп на 10 травня Терези

Для вас дуже важливо сьогодні висловлювати свої почуття і емоції в сексі словами. Партнер буде тільки радий такій кількості приємних слів.

Еротичний гороскоп на 10 травня Скорпіон

Вам починають набридати ні до чого не зобов'язуючі ночі. Може вам навпаки не вистачає зобов'язань, і пора задуматися про більш постійного партнера?

Еротичний гороскоп на 10 травня Стрілець

Не варто сьогодні зловживати гарним настроєм партнера. Занадто довгий секс теж може погано позначитися на ваших відносинах.

Еротичний гороскоп на 10 травня Козеріг

Сьогодні день у Козерогів складеться особливо приємно в сексуальному сенсі. Тому що секс почнеться буквально відразу ж, як тільки ви відкриєте очі.

Еротичний гороскоп на 10 травня Водолій

Вам треба згадати, що тільки у відносинах сталість – це добре. А ось в сексі зовсім навпаки. І не тільки згадати, але і почати діяти.

Еротичний гороскоп на 10 травня Риби

Сьогодні вам слід залишатися собою і не піддаватися на провокації з боку тих чи інших ваших партнерів і співробітників.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.