У місті Бохольт на заході Німеччини стався незвичайний випадок. В об'єктив радару, який фіксує порушення швидкості, потрапив голуб. Відповідне фото пернатого порушника з'явилося в мережі.

Радар встановлений в житловому районі, де на дорогах дозволена максимальна швидкість 30 км/год. Однак голуб пролетів по цьому відрізку шляху на швидкості до 45 км/год. Саме цей політ і вдалося зафіксувати камері.

Виявилося, що порушення сталося ще кілька місяців тому. Знімок ж вперше з'явився у місцевій групі Bocholter City всього тиждень тому. Виявилося, що його дуже довго шукали.

За звичайних обставин штраф за перевищення швидкості мав би становити 25 євро.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Незвичайна новина про голуба-порушника викликала неймовірний ажіотаж серед місцевих жителів. Одні вважають, що цей голуб приймав участь у перегонах. Інші радили покарати його за перевищення швидкості громадськими роботами, наприклад, на посаді поштового голуба.

(wg) - ERWISCHT! Mit sage und schreibe 45 km/h bei erlaubten 30 km/h erwischte der städitsche Blitzer Mitte Februar eine...

Geplaatst door Bocholter City op Donderdag 2 mei 2019

Раніше повідомлялося, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру. При цьому самого вовка ніде не було видно. На відео було чути, як відвідувачі дивуються такій підміні.

Відеозапис моментально розійшлася по китайським соціальних мереж. На запис також звернули увагу і журналісти, які навіть зв'язалися з працівниками зоопарку. Виявилося, що це зовсім не обман, а історія давньої і міцної дружби.

It was love at first sight for this wolf and his dog mate

At a zoo in Wuhan, it was love at first sight for this wolf and his dog mate.

Geplaatst door PearVideo op Zondag 5 mei 2019

Нагадаємо, у лісовій печері живе мохнате однооке істота.

Як повідомляв Знай. ua, український фотограф завоював серця мільйонів.

Знай. ua писав, що чотирилапий записався в друзі до вовка, людям варто повчитися.