З кожним днем на Землі з'являється все більше доказів присутності прибульців. Представники інопланетних цивілізацій перестали ховатися від людства. На планеті помічають загадкові космічні ліфти, які виникають після прольоту найпотужнішого НЛО. Очевидці не бояться появи дивних яскравих вогнів у небі, вони ризикують життями, щоб їх зняти на камеру. Поки уфологи радіють, а люди смакують можливість поспілкуватися з прибульцями, інопланетяни всіляко використовують планету в своїх цілях.

Морське НЛО
Морське НЛО

Експерти заявили, що раса вищого розуму заблукала в Сонячній системі. Її представники хочуть повернутися додому, але їм для цього необхідно отримати паливо. Прибульці харчуються енергією ядра нашої планети, що провокує незворотні процеси. Уфологи відзначають, що збій у балансі магнітних стає критичним. А врівноважити ситуацію штучним шляхом неможливо.

НЛО

Інопланетяни не просто так використовують ресурси планети. Їм це необхідно для того, щоб відновити роботу корабля, який знову почне подорожувати Всесвітом. Шляхом прибульців є чорна діра і її простір за горизонтом. Поки інопланетяни виконують свій план, положення земля погіршується. Зміщення концентрації земного ядра спровокує стрибок еквівалентів всередині кори.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прибульці
Прибульці

Це не тільки стане причиною зміни дня і ночі, але й може відправити планету у вільне плавання. Розколи тектонічних плит, землетруси і повені є справжніми провісниками наближення кінця світу. Ситуація загострюється, і варто задуматися про те, чи не передумають прибульці повертатися додому.

Земля

Як повідомлялося, прибульці крадуть ресурси на Землі, вони накинули оком на ціле озеро.

Як повідомлялося, у Канаді знову помітили прибульців, вони освітили небо величезною тарілкою, що літає. Дівчина побачила над озером дивні кола, які нагадують інопланетне сяйво.

Також Знай.uа" писав: контакт з прибульцями давно відбувся. Вчений розповів жахливу правду, людство в небезпеці.